Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ora 11.00, Adevarul Live: Omul doi in PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, despre parteneriatul cu Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Ora 11.00, Adevarul Live: Omul doi in PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, despre parteneriatul cu Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan, ales ieri prim-vicepresedinte PMP, este invitatul unei noi editii Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a vorbi despre aparitia-surpriza a fostului presedinte Traian Basescu la Congresul PMP si despre scandalul care o are in prim-plan pe fostul presedinte al PMP, Elena Udrea. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Siegfried Muresan: PMP va vota in favoarea urmaririi penale a Elenei Udrea

Europarlamentarul Siegfried Muresan, ales duminica prim-vicepresedinte PMP, a vorbit la Adevarul Live despre planurile PMP in contextul schimbarii conducerii si a subliniat ca partidul se va baza pe experienta fostului presedinte Traian Basescu. De asemenea, eurodeputatul a sustinut ca deputatii PMP vor vota in favoarea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea, dar nu a specificat cum vor vota acestia in cazul cererii de arestare preventiva.

Adevarul Live, ora 12.00. Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, despre planul liberalilor de a prelua puterea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, este invitat, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. Stroe va vorbi despre ridicarea imunitatii Elenei Udrea, despre noua majoritate parlamentara si despre proiectul de guvernare al PNL.

De la talk show-ul de televiziune, la romanele exotice: Daniela Zeca-Buzura, invitata la Adevarul Live, de la ora 13:00

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti romani si totodata printre cei mai in masura sa teoretizeze pe marginea talk-show-ului de televiziune, Daniela Zeca-Buzura este, poate inainte de orice, o scriitoare cu har. Tocmai de aceea, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 13:00, pe langa discutia legata de La taclale cu idolii, cea mai recenta carte a sa, autoarea va trece si prin povestile exotice ale romanelor sale de succes.

Adevarul LIVE, ora 13.00. Cartianu despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

Dosarele lui Talpes, de la ora 16.00: Europa retelelor teroriste

Astazi, incepand cu orele 16. 00, la Adevarul Live, va invitam la intalnirea saptamanala dintre jurnalistul Cristian Unteanu si generalul Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe, care discuta despre una dintre temele care intereseaza, pe drept cuvant, intreaga mass-media pe plan mondial.

Declaratii ale lui Ponta si Valcov, la ora 13.00, dupa negocierile cu FMI din weekend

Primul-ministru Victor Ponta si Ministrul Finantelor Publice Darius Valcov vor sustine o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, luni, la ora 13.

LIVE TEXT, ora 13.00: Simona Halep deschide balul la FED Cup, sub ochii lui Iohannis. Adversara e pe locul 67 WTA

Simona Halep, numarul 3 mondial, a juca de la ora 13. 00 i primul meci din FED Cup, contra spanioloaiceiSilvia Soler-Espinosa.

LIVE TEXT, ora 13.00: Simona Halep deschide balul la FED Cup, sub ochii lui Iohannis. Presedintele tarii a ajuns in sala si a fost ovationat la scena deschisa

Simona Halep, numarul 3 mondial, a juca de la ora 13. 00 in primul meci din FED Cup, contra spanioloaiceiSilvia Soler-Espinosa.

Cati caini mai sunt pe strazile Capitalei? Cum va gestiona mai departe municipalitatea problema maidanezilor? Razvan Bancescu, seful de proiect al ASPA, va discuta online cu cititorii, marti, de la ora 12.00

Primaria Capitalei a anunat in urma cu cateva saptamani ca a dus la bun sfarsit Planul pentru gestionarea cainilor fara stapan asumat in octombrie 2013 si care presupunea capturarea a 80% dintre cainii fara stapan, precum si reducerea cu 90% a numarului de incidente pana in martie 2015. A rezolvat Primaria Capitalei problema cainilor comunitari? Cati caini mai sunt in prezent pe strazile orasului? Cati caini a eutanasiat municipalitatea din octombrie 2013 pana in prezent? Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor din cadrul Primariei Capitalei va raspunde online intrebarilor cititorilor, marti, incepand cu ora 12.

Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Deputatii decid luni daca o dau pe Elena Udrea pe mana procurorilor. Prima cerere de arestare in dosarul Microsoft va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor luni dupa-amiaza la ora 18. 00, a decis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )