Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral pentru Bucuresti, despre lupta cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, dar si despre cum a reusit sa stranga avere din jurnalism. continuă pe Adevărul

Dirijorul Tiberiu Soare face lumina in scandalul de la Opera, la Adevarul Live

Dirijorul Tiberiu Soare, cel care a fost numit director general interimar al Operei Nationale Bucuresti, prin decizia fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 12.

Adevarul LIVE, ora 16.00:Agentia Europeana de Informatii, intre deziderat si realitate

Emisiunea de azi, incepand cu ora 16, pe Adevarul LIVE realizator Cristian Unteanu, invitat gen. Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe) incearca sa identifice posibilele raspunsuri la o serie de intrebari dificile, determinate de actualul context cel putin instabil de securitate interna din diferite state europene.

Adevarul live, ora 15:00. Cat de mult rau ne facem cand privim viata ca pe o competitie si care sunt alternativele

Psihologul american Alfie Kohn sustine teoria conform careia nu competitia este cea care alimenteaza in mod real excelenta ci ca, din contra, educatia facuta in spiritul competitiei afecteaza in mod negativ copiii si adultii de maine. Vom discuta la Adevarul Live despre toate acestea cu Alfie Kohn, prin Skype, Despina Badescu, redactor-sef Totul despre Mame, si Monica Reu, presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta.

Art Safari si-a deschis portile. Ce se intampla la editia din acest an, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Art Safari 6-15 mai), cea mai mare expozitie de arta din Romania, si-a deschis portile, ieri, cu o noua editie. Directorul evenimentului, Ioana Ciocan, este invitata in studioul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a povesti despre editia din acest an.

Consilierul demisionar al ministrului Vlad Alexandrescu, Rares Zaharia, face dezvaluiri despre scandalul Culturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scandalul de la Opera Nationala a fost scanteia care a aprins butoiul cu pulbere in cultura, ministrul Vlad Alexandrescu fiind destituit de premierul Ciolos. Consilierul demisionar al ministrului Culturii a fost acuzat de partizanat in cazul problemelor aparute dupa schimbarea conducerii ONB. Rares Zaharia vine sa la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa faca lumina in privinta acuzelor care i-au fost aduse.

Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg

Dirijorul Tiberiu Soare a explicat in studioul Adevarul Live motivele scandalului care tine de-o luna la Opera Nationala Bucuresti.

Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg VIDEO

Dirijorul Tiberiu Soare a explicat in studioul Adevarul Live motivele scandalului care tine de-o luna la Opera Nationala Bucuresti.

Turcescu, despre avere: Sa iesim din zodia ipocriziei. Suntem pe vremea chiaburilor? Au fost ani in care s-au castigat foarte multi bani in presa

Candidatul PMP, Robert Turcescu, a explicat, la Adevarul Live, cum a reusit sa stranga o avere care il plaseaza in topul candidatilor la Primaria Capitalei. Turcescu sustine ca a castigat bani buni din presa, pe care i-a inmultit pe bursa si in imobiliare. Candidatul PMP ar vrea ca toti oamenii publici, jurnalisti, actori, cantareti, indiferent daca intra sau nu in politica, sa-si publice averile.

Aproape cea mai penibila aparitie tv a lui Robert Turcescu

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, are in spate o lunga cariera jurnalistica. Ziare, televiziuni si un episod acoperit, iar la sfarsitul zilei, cateva sute de mii de euro.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Bucurestiul arata ca un oras parasit de administratorii lui

Candidatul PMP pentru functia de primar al Capitalei este Robert Turcescu - foarte cunoscut in calitate de jurnalist. Mult mai recent, Ministerul Apararii Nationale i-a acordat lui Robert Turcescu gradul de colonel, iar aceasta avansare a generat o controversa ale carei ecouri inca nu s-au stins. Va prezentam prima parte a interviului acordat de Robert Turcescu pentru Rl.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )