Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul Live, ora 13:00: Vlad Dobrescu, membru CTC, despre hip-hop-ul din Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13:00: Vlad Dobrescu, membru CTC, despre hip-hop-ul din Romania

Vlad Dobrescu, membru al trupei CTC, vine in platoul emisiunii Adevarul Live, de la ora 13:00, pentru a pune sub lupa starea actuala a hip-hop-ului in Romania, pentru a-si prezenta proiectele de viitor, dar si pentru a povesti detalii mai putin stiute din cariera sa. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre exportul populismului din Grecia

Victoria zdrobitoare la Referendumul impotriva austeritatii a lui Alexis Tsipras, singurul premier de extrema stanga din Europa, este dezbatuta de jurnalistul Grigore Cartianu la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00. Refugiat in Romania. Cum ajung si ce cauta migrantii straini la noi in tara?

Romania a devenit una dintre portile de intrare in Europa a refugiatilor straini. Unii dintre ei raman aici, altii isi vad de drum. Oamenii acestia cauta ajutor si liniste si, poate ca e greu de crezut, dar in Romania exista cineva care le poate oferi acest ajutor. Camelia Doru si Elena Patrateanu vorbesc, la Adevarul Live, despre proiectele Fundatiei ICAR pentru migrantii din Romania.

Adevarul Live, ora 12.00. Viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, despre avatajele si dezavantajele gratuitatii transportului in comun din Bucuresti

Marti, 7 iulie, viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, vine in platoul Adevarul Live sa vorbeasca despre cele doua regii aflate in subordinea Primariei Generale: RADET si RATB.

Florea Dumitrescu, fost guvernator al Bancii Nationale, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 15.00, despre cum ar putea lovi criza greaca Romania

Florea Dumitrescu, fost ministru al Finantelor in perioada 1969-1978 si fost guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR) intre 1984 si 1989, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, despre impactul pe care l-ar putea avea criza din Grecia asupra Romaniei.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Adevarul Live: cum se vede de la Berlin politica externa a presedintelui Klaus Iohannis

De la ora 12. 00, Sven Joachim-Irmer, directorul pentru Romania si Republica Moldova al fundatiei Konrad Adenauer, vine in studioul Adevarul Live pentru a face o radiografie a primelor sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis.

Rezultate Bac 2015. Despre cresterea ratei de promovare la Bac, la Adevarul live de la 15:00

Rezultate Bac 2015. Astazi, la Adevarul live de la 15:00 vom discuta cu directorul-adjunct al Colegiului National Sf. Sava despre notele primite de elevi la Bacalaureatul de anul acesta si vom analiza cresterea ratei de promovare a examenului cu sapte procente fata de anul trecut, de la 59% la 66%, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

Casa de Licitatii GOLDART Ghildush Licitatia speciala HORIA BERNEA Luni 13 iulie, ora 19.00, Intrarea I. L. Caragiale nr. 1

Peste 300 de lucrari, in marea majoritate desene din creatia timpurie a lui Horia Bernea, fac obiectul licitatiei speciale din 13 iulie 2015, dedicate artistului de Casa de licitatii Goldart - Ghildus. Stranse de tatal artistului, Ernest Bernea, si pastrate apoi cu sfintenie in familie, mai ales prin grija Tudorei Bernea, sora sa, aceasta inedita colectie este un martor nepretuit al devenirii unuia dintre cei mai emblematici pictori si oameni de cultura al generatiei contemporane.

Adevarul Live: Poate criza din Grecia sa produca implozia UE?

Potrivit rezultatelor Referendumului de ieri grecii au votat in procent de 61% impotriva austeritatii. Ce va face Uniunea Europeana cu o tara din zona euro care nu vrea sa-si mai plateasca datoriile catre creditori explica, la Adevarul Live, Cristian Unteanu - corespondentul Adevarul la Bruxelles.

Rezultate Bacalaureat 2015. Cimpeanu, pentru Adevarul: La ora 9.00, marti, se afiseaza rezultatele de la Bac

Rezultate Bacalaureat 2015. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a declarat in exclusivitate pentru Adevarul ca rezultatele partiale de la Bacalaureat vor fi afisate marti dimineata la orele 9. Pentru a promova examenul, candidatii trebuie sa obtina cel putin nota 5 la probe si cel putin media 6 la examen.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )