Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adevarul Live, de la ora 13.00: Baniciu, Tandarica si Kappl renasc in Pasarea Rock

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 13.00: Baniciu, Tandarica si Kappl renasc in Pasarea Rock

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica si Iosef Kappl, membrii proiectului Pasarea Rock, sunt invitati la Adevarul Live, de la ora 13. Cum au renascut dupa Pasarea Phoenix vom afla chiar de la cei trei muzicieni, ce vor vorbi si despre turneul national pe care il sustin in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Directorul IRES, Vasile Dancu, despre viitorul PSD

Directorul IRES, Vasile Dancu, este invitat de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru o discutie cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.

Adevarul Live, ora 11.00: Alina Gorghiu vorbeste despre succesul lui Iohannis si lupta pentru sefia PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Alina Gorghiu, discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre culisele campaniei victorioase a lui Klaus Iohannis, despre momentele cheie, dar si despre clipele de dezamagire din timpul luptei pentru presedintie.

Adevarul Live, ora 20.00: Mircea Geoana, fost ministru de Externe, comenteaza alegerile din Republica Moldova

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Adevarul Live, ora 12.00: Georgian Pop vorbeste de situatia tulbure din PSD

Deputatul PSD, Georgian Pop, seful Comisiei parlamentare de control asupra activitatii SRI, este invitat, astazi, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. Deputatul va face o radiografie riguroasa a situatiei tulbure din PSD, in contextul valului de excluderi din partid dupa esecul din alegerile prezidentiale.

Adevarul LIVE, ora 11: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu, despre cooptarea lui Calin Popescu Tariceanu la guvernare

Jurnalistul Grigore Cartianu va analiza, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, noile miscari politice ale premierului Victor Ponta, care l-a adus pe Calin Popescu Tariceanu in Guvern, pentru a-si asigura inca 20 de voturi in Parlament. Emisiunea va fi moderata de Sebastian Zachmann.

VIDEO Actorul Serban Pavlu, invitat la Adevarul Live de la ora 14.00

Cunoscut in ultima perioada mai ales in urma aparitiilor in reclamele in care i se spune Varul, actorul Serban Pavlu este unul dintre actorii care se remarca tot mai mult in filme pe marile ecrane, chiar daca la un moment dat parea cucerit de lumea televiziunii. in seria Scurt/4, Pavlu joaca in scurtmetrajul Kowalski, al lui Andrei Cretulescu.

Cum vor fi consiliati elevii si studentii in universitati, la Adevarul live de la 15:00

Universitatile vor fi obligate, incepand de anul viitor, sa infiinteze cabinete de consiliere profesionala pentru studenti, dar si pentru elevi, cu cel putin un consilier la 2. 000 de studenti, potrivit unei metodologii recent publicate in Monitorul Oficial. La Adevarul Live de la ora 15:00 vom discuta despre impactul pe care il va avea aceasta metodologie in sistemul universitar.

Campania 25 de ani de capitalism si confesiunile lui Sorin Ovidiu Vintu: din culisele interviului

Jurnalistii Cristian Delcea si Mihai Voinea au vorbit, la Adevarul Live, despre primul interviu acordat de Sorin Ovidiu Vintu dupa iesirea din inchisoare, in exclusivitate pentru ziarul Adevarul.

Adevarul Live, ora 14.00: Greul abia incepe in Moldova. Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare, ingreunate de interesele partidelor

Partidele de dreapta din Republica Moldova nu au de ales si vor forma o noua coalitie proeuropeana pentru a ramane la putere, chiar daca, inainte de redistribuirea voturilor, stanga a castigat mai multe voturi. insa interesele divergente ale partidelor proeuropene vor face ca procesul de negociere pentru inchegarea coalitiei sa fie unul anevoios.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )