Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre cel mai mare proiect de cercetare din Romania - ELI-NP de la Magurele

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00 - Despre cel mai mare proiect de cercetare din Romania - ELI-NP de la Magurele

Adevarul Live de la ora 13. 00 ii are ca invitati pe Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI-NP, cel mai puternic laser din lume, Dan Filipescu cercetator) si Edmond Turcu, unul dintre cei mai buni laseristi romani care vor vorbi despre stadiul proiectului celui mai puternic laser din lume, ELI-NP. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Ultimele zile ale Ucrainei?

Kremlinul a confirmat cele mai negre scenarii ale Occidentului: Crimeea a reprezentat doar inceputul unei ample miscari de destabilizare a regiunii. Cat timp mai are Ucraina pana la dezmembrare si ce sanse au autoritatile de la Kiev sa gestioneze situatia in care se afla tara? Gen. r) Teodor Frunzeti si gen. r) Alexandru Grumaz sunt invitatii jurnalistului Cristian Unteanu la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru o dezbatere ca la carte.

Adevarul Live: Ultimele zile ale Ucrainei?

Kremlinul a confirmat cele mai negre scenarii ale Occidentului: Crimeea a reprezentat doar inceputul unei ample miscari de destabilizare a regiunii. Cat timp mai are Ucraina pana la dezmembrare si ce sanse au autoritatile de la Kiev sa gestioneze situatia in care se afla tara? Gen. r) Teodor Frunzeti si gen. r) Alexandru Grumaz sunt invitatii jurnalistului Cristian Unteanu la Adevarul Live, pentru o dezbatere ca la carte.

Adevarul Live, ora 14.00: Ce strica si ce-am putea indrepta la fibra nationala

Profilul psihologic al romanului si problemele de caracter care ne ajuta, dar si cele care ne impiedica sa ne afirmam ca natiune le dezbat, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, redactorul-sef Historia, Ciprian Plaiasu, si redactorul-sef adjunct Adevarul, Calin Nicolescu, impreuna cu corespondentul Adevarul din Cluj, Remus Florescu, autorul analizei publicate astazi in editia de print si in site-ul adevarul. ro.

BMW si-a consolidat pozitia de cel mai mare producator de masini de lux la nivel mondial, cu o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie

BMW a avut o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie si si-a consolidat, astfel, pozitia de cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial. De asemenea, crestere de 12% a inregistrat BMW si.

Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile.

Adevarul Live, de la ora 12.00, despre declinul clasei mijlocii si pericolele pentru democratie

Odiheasca-te in pace , clasa mijlocie - acesta este un titlu dintr-o revista americana care constata, impreuna cu toata presa de peste ocean, ca clasa mijlocie, ancora democratiei liberale a murit. Ioana Lupea si invitattii ei, Victoria Stoiciu de la Fundatia Friedrich Ebert si sociologul Dani Sandu incearca sa afle care este situatia clasei mijlocii in Romania si in Europa.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Arestarile baronilor locali in lupta electorala. Dreptate pana la capat sau retineri politice?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu dezbat, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, impactul pe care il are anchetarea unor lideri locali cu greutate asupra scorului electoral al social-democratilor.

S-a deschis cel mai mare targ de energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera Romania - Ungaria - Serbia

Cel mai mare si important eveniment pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera Romania - Ungaria - Serbia, impreuna cu a doua editie PV Platform Romania - punctul de intalnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, si-a deschis portile, la Expo Arad International.

VIDEO Adevarul Live, despre declinul clasei mijlocii si pericolele pentru democratie

Odiheasca-se in pace, clasa mijlocie - acesta este un titlu dintr-o revista americana care constata, impreuna cu toata presa de peste ocean, ca ancora democratiei liberale, clasa mijlocie,a murit. Ioana Lupea si invitattii ei, Victoria Stoiciu de la Fundatia Friedrich Ebert si sociologul Dani Sandu au incercat sa afle care este situatia clasei mijlocii in Romania si in Europa.

Cum putem pastra zambetul frumos al copiilor? Trucuri pentru dinti sanatosi de la specialisti, la Adevarul Live de la ora 15.00

75% din copiii intre 5 si 13 ani au carii pe dintii temporari, arata cele mai noi studii. Sa fie din cauza ca le-au crescut dintii prea devreme cand erau bebelusi, sau pentru ca dintii de lapte sunt adeseori neglijati?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )