Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 13.00, invitat Rares Bogdan, marele invingator al europarlamentarelor 2019. Ce urmeaza pentru Romania in Europa?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00, invitat Rares Bogdan, marele invingator al europarlamentarelor 2019. Ce urmeaza pentru Romania in Europa?

Va invitam sa urmariti o analiza exhaustiva a recentelor eventimente explozive de pe scena politica din Romania, efectul lor asupra modului in care se va organiza echilibrul puterii politice de la noi, totul in stransa legatura cu mutatia fundamentala care s-a petrecut la nivel european. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, marele invingator al europarlamentarelor 2019, invitat la Adevarul Live. Ce urmeaza pentru Romania in Europa?

Va invitam sa urmariti o analiza exhaustiva a recentelor eventimente explozive de pe scena politica din Romania, efectul lor asupra modului in care se va organiza echilibrul puterii politice de la noi, totul in stransa legatura cu mutatia fundamentala care s-a petrecut la nivel european.

Adevarul Live, ora 13.00: Vizita Papei Francisc, implicatii geopolitice benefice pentru Romania

Va invitam sa urmariti incepand cu ora 13, pe Adevarul LIVE, dialogul intre jurnalistul Cristian Unteanu si prof. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Relatii Internationale al Academiei Romane.

Renate Weber, la Adevarul Live, ora 12.00. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Renate Weber, candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre negocierile pentru cele mai importante institutii europene dupa alegerile de duminica: Comisia Europeana, Consiliul European si Parlamentul European. Cat de accentuat este pericolul populist in Europa? Care sunt interesele Romaniei la Bruxelles?.

Renate Weber, la Adevarul Live. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Renate Weber, candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, a vorbit, la Adevarul Live, despre negocierile pentru cele mai importante institutii europene dupa alegerile de duminica: Comisia Europeana, Consiliul European si Parlamentul European. Cat de accentuat este pericolul populist in Europa? Care sunt interesele Romaniei la Bruxelles?.

Rares Bogdan: Niciun alt lider politic nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a vorbit la Adevarul Live despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, punctand ca presedintele PSD a dus Romania la exasperare. Acesta a vorbit si despre rezultatul europarlamentarelor, afirmand ca populistii au primit o lectie usturatoare.

Cea mai performanta comuna din Romania se alatura campaniei E.U. YES LA VOT. Ce mesaj a primit primarul din Ciugud de la Rares Bogdan

Comuna Ciugud s-a alaturat campaniei E. YES LA VOT, lansata de PRO TV: Printr-o simpla stampila, decideti viitorul dumneavoastra si viitorul Europei. De asemenea, la o zi dupa ce a confirmat ca ramane independent, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a anuntat pe reteaua de socializare ca a primit un telefon de la Rares Bogdan, care si-a cerut scuze barbateste si ardeleneste.

Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan, invitat astazi, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat astazi, de la ora 14. 00,la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan discuta acum in studioul HotNews.ro

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat la acesta ora la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

Rares Bogdan, in studioul HotNews.ro: Divortul UDMR de PSD, un ultim act al disperarii ca nu vor intra in Parlamentul European / Dupa alegeri vom forta o schimbare a Guvernului

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat, la HotNews. ro LIVE, ca dupa europarlamentare PNL va forta o schimbare a Guvernului. El se declara convins ca la alegerile de duminica liberalii vor obtine cel mai mare scor din istoria post-decembrista. Despre divortul UDMR-PSD, el a spus ca este un ultim gest al UDMR, in disperarea ca va pierde alegerile de duminica si ca nu va intra in Parlamentul European.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora dupa ce a aflat rezultatele alegerilor europarlamentare

Fostul jurnalist Rares Bogdan a savurat din plin victoria PNL in alegerile europarlamentare. Bogdan, cap-de lista al PNL, a plecat dimineata de la sediul PNL, dupa ce rezultatele erau clare. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )