Libnet.ro
UNICEF

05:45

Adevarul Live, de la ora 13.00. Irina-Margareta Nistor: care sunt favoritii la Oscar 2015

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 13.00. Irina-Margareta Nistor: care sunt favoritii la Oscar 2015

Doar cateva zile ne despart de gala Oscar 2015, care va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, iar cea mai importanta categorie Cel mai bun film pare sa nu aiba un favorit clar. Criticul de film Irina-Margareta Nistor vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne spune, care sunt in opinia sa peliculele si actorii cu cele mai mari sanse sa castige la Oscar 2015. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00: Cum poate fi operat cancerul de col la femei insarcinate si cum se trateaza modern incontinenta urinara?

Conf. dr. Petre Bratila, medicul care a adus chirurgia conservativa a cancerului de col uterin in Romania, vine la Adevarul Live sa ne explice cum poate fi tratat astazi acest tip de cancer fara afectarea feminitatii. Ne va vorbi, de asemenea, despre propriile sale tehnici de tratare a incontinentei urinare.

Sore Mihalache din filmul De ce eu? vine la Adevarul Live, de la ora 12.00: dezvaluiri din culisele Berlinalei

Actrita si cantareata Sore Mihalache s-a aflat pentru cateva zile in capitala Germaniei, la Festivalul International de Film care a ajuns la a 65-a editie. Ea a participat alaturi de echipa filmului De ce eu?, pelicula in care a fost distribuita alaturi de Emilian Oprea, Andreea Vasile, Mihai Constantin, Virgil Ogasanu s. a. De la ora 12:00, la Adevarul Live, Sore povesteste primele impresii post-Berlinale.

Adevarul Live de la ora 16.00: Exista o Romanie a noului val?

Romania noului val reprezinta unul dintre cele mai provocatoare proiecte editoriale colaborative si urmeaza sa fie lansat in curand, sub egida revistei Foreign Policy.

Adevarul Live. Cartianu: Procurorii tot vor ajunge la Vosganian

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann comenteaza, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, atitudinea senatorilor in cazul votului care l-a scapat pe senatorul Varujan Vosganian de bratul lung al Justitiei.

Adevarul Live. Valeria Schelean: Udrea sa fie insotita de jandarmi, dar fara sa fie in situatia de a purta catuse in Parlament

Deputatul PNL Valeria Schelean, vicepresedintele Comisiei Juridice, a explicat marti, la Adevarul Live, care sunt procedurile in ceea ce priveste rezolvarea unei situatii inedite in istoria Parlamentului: avizarea noilor cereri ale procurorilor DNA, privind urmarirea penala si arestarea preventiva a deputatului Elena Udrea, care este deja incarcerata.

Adevarul Live: Armistitiul din Ucraina, patat de sange din prima zi. Va rezista acordul de pace?

La Adevarul Live am discutat cu profesorul universitar Marius Vacarelu si cu corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, despre fragilitatea acordului de pace incheiat joia trecuta, la Minsk. Atat armata ucraineana, cat si separatistii prorusi anunta incalcari ale armistitiului, iar cinci soldati si doi civili au murit in timpul luptelor, desi, oficial, acordul de pace este in vigoare de duminica.

Razvan Ioan Dinca, directorul Operei Nationale Bucuresti: La Opera vezi rar comedie. Falstaff nu va fi deloc un spectacol clasic, zguduim putin cutuma

Capodopera teatrului liric, ,,Falstaff, ultima opera compusa de Giuseppe Verdi, va avea premiera in data de 19 februarie, ora 19. 00, la Opera Nationala Bucuresti, intr-o montare inedita semnata de regizorul britanic Graham Vick. Razvan Ioan Dinca, directorul Operei Nationale Bucuresti ONB), va vorbi despre aceasta premiera, de la ora 14. 00, la Adevarul Live.

VIDEO Adevarul Live: Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, explica de ce presedintii de CJ ar trebui alesi de consilierii judeteni

Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, daca primarii traseisti isi vor mai pierde mandatele si de ce este bine ca presedintii de CJ sa fie alesi, indirect pe liste.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )