Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 14.00: A meritat Portugalia titlul de campioana europeana?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: A meritat Portugalia titlul de campioana europeana?

Incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live vom trage concluziile Campionatului European si vom discuta despre finala dintre Franta si Portugalia. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Marian Jean Marinescu, europarlamentar PNL: Ce efecte are Brexit asupra Romaniei

Eurodeputatul PNL Marian Jean Marinescu este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru a discuta despre efectele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul care vindeca hepatita C, la Adevarul Live de la ora 15.00

In Romania, se estimeaza ca numarul bolnavilor infectati cu virusul hepatitic C VHC) si ciroza este de circa 600. 000, tara noastra plasandu-se pe locul cinci intr-un top al tarilor europene la acest capitol. Pana in prezent, aproximativ 2. 500 de bolnavi au primit un tratament inovator cu sanse foarte mari de reusita in vindecarea hepatitei C. Cand va fi disponibila aceasta terapie si celorlalti pacienti aflati la Adevarul Live de la ora 15.

Despre sexualitate, narcotice si alte subiecte tabu, cu Andrei Oisteanu, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Istoricul Andrei Oisteanu, care a publicat de curand volumul Sexualitate si societate. Istorie, religie, literatura, la Editura Polirom, este invitatul lui Mircea Vasilescu, de la ora 15. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 16.00: NATO infiinteaza o brigada multinationala in Romania. Care sunt efectele?

Tarile NATO reunite la Varsovia decid masurile pe care Alianta le va lua pentru cresterea securitatii la frontiera de Est. Tarile baltice si Polonia vor primi cate un batalion multinational. in Romania se va infiinta o brigada multinationala.

Memorandumul Rompetrol si datoriile Petromidia, discutate la Adevarul Live cu Marius Ghica, director de dezvoltare corporatista in cadrul KMG International

Memorandumul Rompetrol si povestea datoriilor Petromidia catre statul roman vor fi dezbatute, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, impreuna cu Marius Ghica director de dezvoltare corporatista in cadrul KMG International, fostul Rompetrol Group.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )