Libnet.ro
UNICEF

20:45

Adevarul Live de la ora 15:00: Alifantis, Andries, Baniciu si Vintila vin sa povesteasca despre motul Pittis, prietenie si dragostea de muzica

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 15:00: Alifantis, Andries, Baniciu si Vintila vin sa povesteasca despre motul Pittis, prietenie si dragostea de muzica

Asii folkului romanesc vor poposi in studioul Adevarul Live, astazi, de la ora 15:00, pentru a aduce o veste buna iubitorilor de versuri sublime si acorduri calde. Spectacolul Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei revine la Bucuresti dupa zece ani, un recital de exceptie mereu proaspat in sufletul celor care recunosc si apreciaza muzica buna. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00: Alifantis, Andries, Baniciu si Vintila vin sa povesteasca despre motul Pittis, despre prietenie si dragostea de muzica

Asii folkului romanesc vor poposi in studioul Adevarul Live, luni, de la ora 15. 00, pentru a aduce o veste buna iubitorilor de versuri sublime si acorduri calde. Spectacolul Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei revine la Bucuresti dupa zece ani, un recital de exceptie mereu proaspat in sufletul celor care recunosc si apreciaza muzica buna.

Jurnalistii Liviu Iolu si Grigore Cartianu dezbat la Adevarul Live, de la ora 11.00, declaratiile presedintelui Basescu

Jurnalistii Liviu Iolu si Grigore Cartianu dezbat la Adevarul Live, de la ora 11. 00, declaratiile facute duminica de catre presedintele Traian Basescu.

ADEVARUL LIVE, ora 13.00: Relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii

Directorul general al INSCOP Research, Remus Stefureac, este invitat, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalistul Ion M. Ionita despre relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii.

Sedinta CSAT marti, la ora 15.00. Pe agenda de discutii: strategia industriei nationale de securitate si proiectul de lege privind constituirea si mentinerea unui nivel minim de rezerve de titei si de produse petroliere

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste in sedinta marti, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Traian Basescu, informeaza Administratia Prezidentiala. Printre temele de discutii care vor fi abordate in sedinta de marti se numara strategia industriei nationale de securitate, precum si proiectul de lege privind constituirea si mentinerea unui nivel minim de rezerve de titei si de produse petroliere.

Dezbatere HISTORIA, LIVE, ora 11.00: Cum pastram istoria vie. O initiativa in premiera in Romania

Istoricul Manuel Stanescu si Desa Stanca, reprezentanta Bibliotecii Academiei Romane, vor fi invitatii lui Ion M Ionita, incepand cu ora 11. 00, in direct la adevarul. ro, la o dezbatere despre implicarea societatii romanesti in proiectul de digitizare a amintirilor din Primul Razboi Mondial.

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: E un mare merit al lui Emil Boc faptul ca a blocat proiectul Rosia Montana

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, la Adevarul Live, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la proiectul Rosia Montana, exprimandu-si aprecierea la adresa fostului premier Emil Boc, despre care seful statului a afirmat ca a tergiversat o vreme proiectul Rosia Montana.

ADEVARUL LIVE Remus Stefureac, INSCOP: 29% din romani cred ca relatiile romano-maghiare sunt rele

Directorul general al INSCOP Research, Remus Stefureac, este invitat, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalistul Ion M. Ionita despre relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii.

Florin Piersic Jr.: Fictiuni Reale e locul unde iti poti spune povestea

La Adevarul Live, de la ora 15. 00, vorbim cu Florin Piersic Jr. , Raluca Al Haddad, Ioan Cristian Gutau, Luchian Abel si altii despre generatia care vrea sa schimbe lucrurile. Au descoperit Facebook la vremea maturitatii si il folosesc cum pot mai bine. Promoveaza spectacole, fac evenimente pentru suflet, pe care nu le vezi la TV. Si scriu. intai pe laptop, apoi scot o carte: Fictiuni Reale se numeste si e editata de Humanitas.

Adevarul Live Relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii

Directorul general al INSCOP Research, Remus Stefureac, este invitat, de la ora 13. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistul Ioan M. Ionita despre relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii.

ORA 10.00: Comandament de URGENTA, la Palatul Victoria. 13 judete sunt sub COD GALBEN de ploi.

Comandamentul de urgenta se va intruni in scurt timp la Palatul Victoria, la ora 10. Autoritatile au luat aceasta decizie ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore. Meteorologii au emis atentionare Cod galben pentru intervalul 30. 2013 ora 13 02. 20013 ora 08 pentru opt judete din sudul tarii. In intervalul mentionat, in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, va ploua pe arii extinse si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 3035 l/mp .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )