Libnet.ro
UNICEF

17:30

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: E un mare merit al lui Emil Boc faptul ca a blocat proiectul Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Grigore Cartianu, la Adevarul Live: E un mare merit al lui Emil Boc faptul ca a blocat proiectul Rosia Montana

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, la Adevarul Live, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la proiectul Rosia Montana, exprimandu-si aprecierea la adresa fostului premier Emil Boc, despre care seful statului a afirmat ca a tergiversat o vreme proiectul Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: Daca Basescu ar reusi sa anihileze cianura cu ultraviolete, ar lua Premiul Nobel

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, la Adevarul Live, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la proiectul Rosia Montana, exprimandu-si aprecierea la adresa fostului premier Emil Boc, despre care seful statului a afirmat ca a tergiversat o vreme proiectul Rosia Montana.

Jurnalistii Liviu Iolu si Grigore Cartianu dezbat la Adevarul Live, de la ora 11.00, declaratiile presedintelui Basescu

Jurnalistii Liviu Iolu si Grigore Cartianu dezbat la Adevarul Live, de la ora 11. 00, declaratiile facute duminica de catre presedintele Traian Basescu.

ADEVARUL LIVE, ora 13.00: Relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii

Directorul general al INSCOP Research, Remus Stefureac, este invitat, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalistul Ion M. Ionita despre relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii.

ADEVARUL LIVE Remus Stefureac, INSCOP: 29% din romani cred ca relatiile romano-maghiare sunt rele

Directorul general al INSCOP Research, Remus Stefureac, este invitat, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalistul Ion M. Ionita despre relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii.

Adevarul Live Relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii

Directorul general al INSCOP Research, Remus Stefureac, este invitat, de la ora 13. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistul Ioan M. Ionita despre relatiile romano-maghiare in contextul regionalizarii.

Adevarul Live de la ora 15:00: Alifantis, Andries, Baniciu si Vintila vin sa povesteasca despre motul Pittis, prietenie si dragostea de muzica

Asii folkului romanesc vor poposi in studioul Adevarul Live, astazi, de la ora 15:00, pentru a aduce o veste buna iubitorilor de versuri sublime si acorduri calde. Spectacolul Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei revine la Bucuresti dupa zece ani, un recital de exceptie mereu proaspat in sufletul celor care recunosc si apreciaza muzica buna.

Adevarul Live, ora 15.00: Alifantis, Andries, Baniciu si Vintila vin sa povesteasca despre motul Pittis, despre prietenie si dragostea de muzica

Asii folkului romanesc vor poposi in studioul Adevarul Live, luni, de la ora 15. 00, pentru a aduce o veste buna iubitorilor de versuri sublime si acorduri calde. Spectacolul Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei revine la Bucuresti dupa zece ani, un recital de exceptie mereu proaspat in sufletul celor care recunosc si apreciaza muzica buna.

Catalin Predoiu, premierul din umbra al Romaniei vine, maine, la Adevarul Live. Asteptam intrebarile dvs.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, este invitat, maine, de la ora 11. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre cele mai stringente probleme de pe scena politica romaneasca, precum Rosia Montana, noul Cod Rutier si gestionarea cainilor maidanezi.

Catalin Predoiu, premierul din umbra al Romaniei vine, marti, la Adevarul Live. Asteptam intrebarile dvs.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, este invitat, marti, de la ora 11. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre cele mai stringente probleme de pe scena politica romaneasca, precum Rosia Montana, noul Cod Rutier si gestionarea cainilor maidanezi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )