Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adevarul Live, ora 15:00. Cum ne ajutam copiii sa faca fata efortului intelectual si presiunii psihice in perioada BAC-ului

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15:00. Cum ne ajutam copiii sa faca fata efortului intelectual si presiunii psihice in perioada BAC-ului

Examenul de maturitate este o etapa importanta in viata fiecarui copil, iar parintii trebuie sa-i ofere tot spijinul pentru a trece cu bine peste aceasta incercare solicitanta. Psihologul Madalina Marinescu si lectorul universitar pe teme de nutritie Olivia Timnea vor vorbi despre cele mai bune alegeri pe care le pot face parintii, fie ca este vorba despre administrarea de suplimente ca parte a unui program echilibrat, fie de sprijin moral. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral pentru Bucuresti, despre lupta cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, dar si despre cum a reusit sa stranga avere din jurnalism.

Adevarul LIVE, ora 16.00:Agentia Europeana de Informatii, intre deziderat si realitate

Emisiunea de azi, incepand cu ora 16, pe Adevarul LIVE realizator Cristian Unteanu, invitat gen. Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe) incearca sa identifice posibilele raspunsuri la o serie de intrebari dificile, determinate de actualul context cel putin instabil de securitate interna din diferite state europene.

Art Safari si-a deschis portile. Ce se intampla la editia din acest an, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Art Safari 6-15 mai), cea mai mare expozitie de arta din Romania, si-a deschis portile, ieri, cu o noua editie. Directorul evenimentului, Ioana Ciocan, este invitata in studioul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a povesti despre editia din acest an.

Balerinii ONB Bianca Stoicheciu, Diana Tudor si Razvan Cacoveanu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Trei balerini din Corpul de Balet al Operei Nationale din Bucuresti sunt invitati la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre situatia actuala din institutia afectata de recentul scandal care a dus la demiterea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu.

Regizorul Horia Suru, despre teatrul in era digitala, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Horia Suru, unul dintre cei mai prolifici si mai apreciati regizori de teatru ai tinerei generatii, este adeptul adoptarii noilor tehnologii in montarile sale, fie ca vorbim de proiectii video sau de alte efecte speciale. Despre teatrul in era digitala, Horia Suru va povesti in studioul Adevarul Live, de la ora 13.

LIVE, ora 11.00. Dezbatere Historia: Razboiul Regelui Mihai cu Hitler si Stalin

Care a fost esenta actului de la 23 August? O decizie care a scurtat razboiul sau o nefericita lovitura de stat care a dus la comunizarea Romaniei? Dezbaterea pe acesta tema este aprinsa. Exista si o alta perspectiva, care apare in cel mai recent film dedicat Regelui Mihai.

LIVE Protest in Piata Universitatii fata de Hexi Pharma. Aproximativ 400 de oameni, in strada. Iohannis:Astept de la Minister un plan clar de masuri de urgenta

Scandalul dezinfectantilor diluati, declansat de anchetele jurnalistice ale Gazetei Sporturilor, a luat amploare, iar societatea civila si-a exprimat dorinta de a iesi in strada vineri, 6 mai, incepand cu ora 19. 00, in Piata Universitatii, la Fantani. in mediul online, peste 2. 500 de persoane au spus ca vor participa la protest.

LIVE TEXT. Simona Halep joaca de la ora 21:00 cu Samantha Stosur, la Madrid Mandatory, pentru un loc in finala

Simona Halep are sansa sa revina dupa doi ani in ultimul act al Turneului International de la Madrid. Romanca, ultimul cap de serie ramas in cursa pentru trofeu, va avea parte insa de un meci decisiv cu Samantha Stosur.

Circulatie restrictionata in zona Unirii din Capitala, cu ocazia raliului Gumball 3000

Circulatia rutiera va fi restrictionata in zona Unirii din centrul Capitalei, de vineri, ora 15. 00, pana sambata, ora 01. 00, cu ocazia raliului Gumball 3000. Peste 100 de masini sport vor trece linia de sosire in Bucuresti, dupa ce au parcurs 4. 800 de kilometri 3. 000 de mile) plecand din Dublin.

Turcescu, despre avere: Sa iesim din zodia ipocriziei. Suntem pe vremea chiaburilor? Au fost ani in care s-au castigat foarte multi bani in presa

Candidatul PMP, Robert Turcescu, a explicat, la Adevarul Live, cum a reusit sa stranga o avere care il plaseaza in topul candidatilor la Primaria Capitalei. Turcescu sustine ca a castigat bani buni din presa, pe care i-a inmultit pe bursa si in imobiliare. Candidatul PMP ar vrea ca toti oamenii publici, jurnalisti, actori, cantareti, indiferent daca intra sau nu in politica, sa-si publice averile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )