Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le stie despre nou-nascut

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le stie despre nou-nascut

In majoritatea cazurilor, viata cuplurilor care se intorc de la maternitate cu bebelusul se poate exprima printr-un singur cuvant: haos. Cu atat mai mult daca informatiile primite in maternitate sunt precare, cu atat mai mult daca nou-nascutul a venit pe lume inainte de termen. Discutam despre informatiile esentiale de care au nevoie aceste familii impreuna cu Diana Gamulescu, vicepresedintele Asociatiei Unu si Unu si mama de gemeni. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre legea care interzice cultul lui Ceausescu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul Live despre o noua lege promulgata de presedintele Klaus Iohannis care interzice cultul pentru persoanele condamnate pentru genocid, dar si asociatiile legionare.

Anca Sigartau dezvaluie culisele Festivalului Theaterstock, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 18208;16 august, la Bacau va avea loc prima editie a Festivalului International de Artele Spectacolului Theaterstock. Initiatoarea proiectului si totodata directoarea Teatrului Municipal Bacovia din Bacau, actrita Anca Sigartau, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, intr-o transmisiune chiar din miezul evenimentului care debuteaza maine.

Cele mai ciudate operatiuni naziste: incercarea de a-l rapi pe Papa sau propaganda bebelusului perfect arian care era evreu

Partidul nazist a fost unul dintre cele mai crude din lume, cu idei de cele mai multe ori barbare. insa, uneori, minionii lui Adolf Hitler erau de-a dreptul stupizi. De la campanii de propaganda care esuau lamentabil, pana la incercari de asasinare ridicole, nemtii din SS au intrat pe teritoriul bizarului de mult prea multe ori.

Despre Festivalul International de Teatru NETA, cu directorul de comunicare al TNB, Adriana Popescu, la Adevarul Live

Incepand din 28 august 2015, Teatrul National din Bucuresti va organiza si va gazdui Festivalul International de Teatru NETA 2015, amplu eveniment teatral ce urmeaza sa reuneasca la Bucuresti 13 productii teatrale din 10 tari membre ale retelei NETA.

Adevarul Live: Despre noua lege a Educatiei, cu reprezentantii sindicatelor si ai studentilor

La Adevarul Live, Marius Nistor, presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, si Cristi Popescu, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti ANOSR), au discutat despre ce schimbari doresc sa aduca in contextul discutiei pentru o noua lege a Educatiei.

Cele maibunefilmedesprerazboi din toatetimpurile VIDEO

Cele mai bune filme despre razboi din toate timpurile. Degradarea umana, disperarea care atinge cele mai inalte cote, masurile extreme,dar si devotamentul fata de patrie sunt doar cateva dintre aspectele surprinse in peliculele ce au exploatat cele mai atroce conflicte ale lumii. Adevarul va propune astazi o lista a celor mai bune filme despre razboi din toate timpurile.

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

FOTO Moda strazii: Cele mai frumoase accesorii ale verii

Alaturi de hainele alese dupa propriul stil, intotdeauna lejere, in acest sezon se remarca accesoriile unice si dintre cele mai variate. De la basca in stil Gavroche, purtata cu o tinuta alb-negru, pana la colierul dublu, supradimensionat si multicolor, aceste detalii personalizeaza foarte frumos stilul vestimentar.

Numere rare la loto. Care sunt cele mai rare numere extrase la 6/49

Cei care joaca la Loto 6/49 au propriile strategii de alegere a numerele, mergand de la alegerea datelor de nastere, pana la numere norocoase. Va prezentam cele mai rare numere extrase la Loto 6/49.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )