Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adevarul Live, de la ora 15.00: Idealuri de tanar cercetator

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 15.00: Idealuri de tanar cercetator

Violeta Anastase, asistenta de cercetare la Institutul National de Cercetari Aerospatiale, este invitata lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live de la ora 15. 00, pentru a ne spune cum se poate face cercetare si performanta in Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Idealuri de tanar cercetator

Violeta Anastase, asistenta de cercetare la Institutul National de Cercetari Aerospatiale, a fost invitata lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, pentru a ne spune cum se poate face cercetare si performanta in Romania.

Adevarul Live, ora 15.00 - Cum sa te asiguri ca nu iei teapa cand cumperi gadgeturi la mana a doua

Adevarul Live de la ora 15. 00 ofera cateva sfaturi utile despre cum sa alegi un gadget second-hand de pe site-urile de profil, fara sa iti iei teapa si fara sa regreti apoi.

Adevarul Live, ora 14.00. Pregatirea pentru o cariera in televiziune.Afla totul despre cursurile Scolii Tudor Vornicu, de la Vlad Ionescu

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, continuam seria discutiilor despre cursurile Scolii de Televiziune Tudor Vornicu, alaturi de prezentatorul si fondatorul scolii, Vlad Ionescu, intr-o emisiune moderata de Iuliana Dima, jurnalist Adevarul.

Adevarul Live, ora 11.00: vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, despre strategia ACL la prezidentiale

PNL si PDL se intalnesc astazi in prima sedinta organizatorica privind alegerile prezidentiale, dupa ce ieri a fost desemnat prezidentiabilul Aiantei Crestin Liberale ACL) in persoana lui Klaus Iohannis. Vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, este invitata la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia de atac a aliantei formata din PNL si PDL pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Adevarul Live, ora 12.00, despre amestecul religiei in campania electorala. Invitati: Radu Preda si Radu Magdin

Mai sunt doua luni pana la startul campaniei electorale pentru prezidentiale, insa candidatii au inceput deja sa atace. Printre rafuieli politice, intepaturi legate de familie si de etnie, iata ca si religia a fost strecurata atent in mesajele electorale. Discutam despre moralitatea acestui gest, despre urmarile electorale, dar si despre pozitia Bisericiii cu teologul Radu Preda si cu analistul politic Radu Magdin, la Adevarul Live, de la 12.

Povestea olimpicei de aur la Chimie din 2014, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Maria Andreea Filip, eleva medaliata cu aur la ultima olimpiada internationala de chimie din Vietnam si care a mai cucerit, anul acesta, o medalie de aur la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev din Moscova, unde Romania a obtinut locul I pe echipe mondial, vine la Adevarul Live, de la ora 13.

Ce-a facut nationalizarea cu oamenii muncii? Confesiunile celui mai cunoscut cafegiu din Bucuresti, la Adevarul Live, de la ora 12.00

La 11 iunie 1948, a fost data lovitura de gratie proprietatii private din Romania. Legea nationalizarii insemna trecerea in mainile statului a celei mai importante parti din mijloacele de productie, spunea liderul communist Gheorghiu-Dej. Aceasta schimbare a insemnat, insa, sinuciderea economiei romanesti. Istoricul Bogdan Murgescu si cafegiul Gheorghe Florescu vorbesc despre efectele nationalizarii, la ora 12. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live de la ora 13.00: Artisti basarabeni care cauta succesul si nu cetatenia in Romania

Desi mai are un drum lung de parcurs pana sa aiba cu adevarat o industrie a show-ului, Romania este un El Dorado pentru artistii basarabeni. Multi dintre ei s-a lansat pe piata de aici, iar acesta a fost primul pas spre o cariera internationala. Sasha Lopez, un DJ de succes, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne va povesti despre avantajele showbizului romanesc, dar si despre pepiniera de staruri moldovenesti.

Adevarul Live, ora 11.00: Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Presedintie

Cristian Diaconescu, candidatul propus de Partidul Miscarea Populara la Presedintia Romaniei, vine la Adevarul Liv,e in contextul unei nervozitati tot mai pronuntate a unor membri din formatiunea care il sustine.

Cine sunt tinerii ce reprezinta Romania la ONU si ce inseamna acest rol, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, discutam cu tinerii care au reprezentat anul acesta Romania la Adunarea pentru Tineret de la ONU despre ce inseamna acest rol si de ce este important un astfel de proiect. Mandatul acestora se va incheia, ca atare Ministerul Tineretului si Sportului a lansat o noua selectie, iar ultima zi de inscrieri este 17 august, duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )