Libnet.ro
UNICEF

12:00

Povestea olimpicei de aur la Chimie din 2014, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Povestea olimpicei de aur la Chimie din 2014, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Maria Andreea Filip, eleva medaliata cu aur la ultima olimpiada internationala de chimie din Vietnam si care a mai cucerit, anul acesta, o medalie de aur la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev din Moscova, unde Romania a obtinut locul I pe echipe mondial, vine la Adevarul Live, de la ora 13. continuă pe Adevărul

Ce-a facut nationalizarea cu oamenii muncii? Confesiunile celui mai cunoscut cafegiu din Bucuresti, la Adevarul Live, de la ora 12.00

La 11 iunie 1948, a fost data lovitura de gratie proprietatii private din Romania. Legea nationalizarii insemna trecerea in mainile statului a celei mai importante parti din mijloacele de productie, spunea liderul communist Gheorghiu-Dej. Aceasta schimbare a insemnat, insa, sinuciderea economiei romanesti. Istoricul Bogdan Murgescu si cafegiul Gheorghe Florescu vorbesc despre efectele nationalizarii, la ora 12. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, despre amestecul religiei in campania electorala

Mai sunt doua luni pana la startul campaniei electorale pentru prezidentiale, insa candidatii au inceput deja sa atace. Printre rafuieli politice, intepaturi legate de familie si de etnie, iata ca si religia a fost strecurata atent in mesajele electorale. Am discutat despre moralitatea acestui gest, despre urmarile electorale, dar si despre pozitia Bisericiii cu teologul Radu Preda si cu analistul politic Radu Magdin, la Adevarul Live.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Idealuri de tanar cercetator

Violeta Anastase, asistenta de cercetare la Institutul National de Cercetari Aerospatiale, este invitata lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live de la ora 15. 00, pentru a ne spune cum se poate face cercetare si performanta in Romania.

Adevarul Live: Idealuri de tanar cercetator

Violeta Anastase, asistenta de cercetare la Institutul National de Cercetari Aerospatiale, a fost invitata lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, pentru a ne spune cum se poate face cercetare si performanta in Romania.

Adevarul Live, ora 15.00 - Cum sa te asiguri ca nu iei teapa cand cumperi gadgeturi la mana a doua

Adevarul Live de la ora 15. 00 ofera cateva sfaturi utile despre cum sa alegi un gadget second-hand de pe site-urile de profil, fara sa iti iei teapa si fara sa regreti apoi.

Catalin Stefanescu, la Adevarul Live: Copiii de astazi sunt mult mai talentati decat cei de acum 15 ani

Celebrul prezentator de televiziune este in studioul Adevarul Live de la ora 13. 00, intr-o emisiune moderata de Florin Ghioca.

Adevarul Live, ora 14.00. Pregatirea pentru o cariera in televiziune.Afla totul despre cursurile Scolii Tudor Vornicu, de la Vlad Ionescu

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, continuam seria discutiilor despre cursurile Scolii de Televiziune Tudor Vornicu, alaturi de prezentatorul si fondatorul scolii, Vlad Ionescu, intr-o emisiune moderata de Iuliana Dima, jurnalist Adevarul.

Alexandra Ungureanu, de la ora 14.00 la Adevarul Live. De la ora 15.00 invitata este Dalia Pusca

Alexandra Ungureanu vine in studioul Adevarul Live cu noutati muzicale si cu o multime de povesti interesante din showbiz!.

Alexandra Ungureanu, la Adevarul Live:Marele talent al unui muzician consta in a se transpune dintr-un domeniu in altul

Alexandra Ungureanu a fost invitata miercuri la Adevarul Live, unde a vorbit despre noutatile din lumea muzicala, dar si despre cele mai importante povesti din showbiz-ul autohton.

Sasha Lopez, la Adevarul Live: O aparitie in topul Billboard nu-ti garanteaza nimic. Ceea ce s-a intamplat cu artistii din Romania este doar noroc

Desi mai are un drum lung de parcurs pana sa aiba cu adevarat o industrie a show-ului, Romania este un El Dorado pentru artistii basarabeni. Multi dintre ei s-a lansat pe piata de aici, iar acesta a fost primul pas spre o cariera internationala. Sasha Lopez, un DJ de succes, a venit la Adevarul Live si ne-a povestir despre avantajele showbizului romanesc, dar si despre pepiniera de staruri moldovenesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )