Libnet.ro
UNICEF

08:15

Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt cele mai empatice zodii. Fecioarele sunt empatice, pentru ca au un. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai cautate destinatii de toamna

Barcelona, Madrid si Londra se numara printre cele mai cautate destinatii de toamna pentru vacantele scurte, care includ si sfarsitul de saptamana. insa agentiile de turism au oferte si.

Reduceri eMAG laptopuri. Care sunt cele mai bune oferte de zilele acestea

Cei care vor sa-si cumpere un laptop in aceasta perioada, au de la magazinuleMAG cateva oferte atractive. intreaga lista eMAG. ro reducerilaptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Care sunt cele mai cautate 10 masini diesel in Europa in 2017?

Masinile diesel se produc de cand lumea si tot de atunci au foarte mare priza la clienti. In Europa, cel putin, masinile care se alimenteaza cu motorina sunt mai cautate decat cele pe benzina. Motivele sunt numeroase, si nu vom sta acum sa le enumeram.

Americanii dau verdictul. Care sunt cele mai sigure 10 masini?

Siguranta ramane o chestiune pe care aproape toti cumparatorii de masini o cauta atunci cand decid sa isi schimbe autovehiculul. Din fericire, in acest moment caracteristicile de siguranta ale masinilor includ tehnologii pentru a proteja atat soferul,.

Peste 24.400 de locuri de munca vacante la nivel national. In ce judete sunt cele mai multe slujbe si care sunt calificarile cautate

Peste 24. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Sibiu, in timp ce Bacau, Suceava si Mehedinti sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate de News. ro.

Descoperiri arheologice in Sarmizegetusa Regia, langa drumul antic: Sunt cele mai importante din ultimii 50 de ani

Turistii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise, organizata, sambata, la Sarmizegetusa Regia, pentru a afla informatii despre cele mai noi descoperiri arheologice, considerate de autoritati drept unele dintre cele mai importante din ultima jumatate de secol.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Care sunt cele 3 zodii care trebuie sa profite de LUNA PLINA! Iata cum ne va afecta astrul in aceasta noapte

Incepand de miercuri, Mercur si Luna plina vor avea influente puternice asupra situatiei noastre financiare. Multe zodii vor primi vesti bune si vor obtine sprijinul material de care aveau.

Cum sa-ti iasa perfect delicioasele clatite britanice si americane si care sunt cele mai gustoase toppinguri FOTO

Cu topping sarat sau dulce, clatitele americane si cele in stil britanic au retete diferite. Deloc greu de preparat, acestea pot da startul unei zile de succes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )