Libnet.ro
UNICEF

22:15

Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Antena3 Antena3,
Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu a vorbit la Antena 3 despre cunoscutul designer care si-a pierdut viata la doar 43 de ani. Cei. continuă pe Antena3

Digi24: Adina Buzatu, despre decesul lui Razvan Ciobanu: Acum se speculeaza pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el

Adina Buzatu, creatoare de moda si o apropiata a lui Razvan Ciobanu, a vorbit luni dimineata, intr-o interventie telefonica la Digi24, despre decesul designerului, intr-un grav accident rutier care a avut loc in judetul Constanta.

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.

Apar informatii surprinzatoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda gresise drumul si incerca sa ajunga pe autostrada

Apar informatii surprinzatoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Potrivit apropiatilor, creatorul de moda gresise drumul si incerca sa ajunga pe autostrada spre Bucuresti. Razvan Ciobanu s-a izbit.

Titi Aur, ipoteza-soc despre moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda nu ar fi purtat centura de siguranta. Aceasta i-ar fi putut salva viata

Titi Aur a venit cu o ipoteza-soc, dupa ce creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie. Acesta sustine ca este o mare probabilitate ca designerul sa nu fi purtat centura de.

Razvan Ciobanu a murit. Scandalurile in care a fost implicat creatorul de moda

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier, a fost implicat in mai multe scandaluri. intre altele, acesta a fost acuzat ca a furat un ceas foarte scump din casa unui fost amic dar si ca s-a despartit de fostul sau iubit cu mare scandal.

Vedetele il plang pe Razvan Ciobanu. Teo Trandafir, despre creatorul de moda: Gandul meu se indreapta catre mama lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit in a doua zi de Pasti intr-un accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu si Teo Trandafir au fost primele vedete care au comentat tragedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )