Libnet.ro
UNICEF

22:45

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac. continuă pe Adevărul

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Razvan Ciobanu a murit. Scandalurile in care a fost implicat creatorul de moda

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier, a fost implicat in mai multe scandaluri. intre altele, acesta a fost acuzat ca a furat un ceas foarte scump din casa unui fost amic dar si ca s-a despartit de fostul sau iubit cu mare scandal.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina [VIDEO]

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci, transmite News. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni dimineata a avut loc un grav accident rutier la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. Un [] .

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a trecut prin mai multe momente de cumpana in ultimii ani

Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier la varsta de 43 de ani, a fost unul dintre cei mai cunoscuti creatori de moda din Romania, lucrand in domeniu inca din adolescenta. in ultimii ani, designerul a fost implicat in mai multe scandaluri.

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi.

Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu a vorbit la Antena 3 despre cunoscutul designer care si-a pierdut viata la doar 43 de ani. Cei.

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )