Libnet.ro
UNICEF

19:15

Adina Florea s-a retras din cursa pentru sefia Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Florea s-a retras din cursa pentru sefia Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie

CSM a confirmat, joi, retragerea Adinei Florea din cursa pentru sefia Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, in conditiile in care validarea rezultatelor concursului in urma caruia ea se situase pe primul loc a fost amanata de mai multe ori in CSM, dar si in contextul in care 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei speciale. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura de numire la sefia controversatei Sectii speciale Au fost 7 tentative esuate ale Liei Savonea de a o numi in functie

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi trebuit sa fie numita sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma concursului. Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a avut sapte tentative esuate de numire a Adinei Florea la conducerea controversatei sectii.

Adina Florea si-a retras candidatura la sefia SIIJ

Adina Florea s-a retras din procedura de numirea in functia de procuror-sef SIIJ. Desi a castigat concursul la CSM, chiar cu nota 10, in urma cu sase luni, pentru a conduce Sectia Speciala, procurorul.

Adina Florea nu mai vrea sefia Sectiei Speciale. Aceasta s-a retras din procedura de numire in functie

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi urmat sa fie numita sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitiei,.

Adina Florea si-a retras candidatura la sefia SIIJ

Adina Florea s-a retras din procedura de numirea in functia de procuror-sef SIIJ. Stire in curs.

Niculae Badalau s-a retras din conducerea interimara a PSD

Niculae Badalau s-a retras din conducerea interimara a PSD, dupa declaratiile salereferitoare la diaspora. Senatorul PSD Nicolae Badalau a spus, vineri, comentand intentia de a creste numarul de.

Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la dejunul oferit de presedintele american, Donald Trump, ca spera ca mai multe tari sa urmeze exemplul privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Va.

Donald Trump, dejun de lucru cu liderii tarilor NATO care au alocat 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la un dejun de lucru cu Donald Trump si cu liderii tarilor NATO care si-au indeplinit obligatia de a aloca 2% din PIB pentru aparare.

Adina Florea si-a retras candidatura de la functia de procuror-sef al SIIJ

UPDATE: Informatia privind retragerea candidaturii Adinei Florea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Consiliului Superior al Magistraturii. Fata de interesul public manifestat, in scopul.

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

Ciprian Ciucu demisioneaza din CGMP pentru presedintia Agentiei Functionarilor Publici

Liberalul Ciprian Ciucu a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook, ca a fost numit presedinte al Agentiei Nationala a Functionarilor Publici si ca va renunta la functia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )