Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump, dejun de lucru cu liderii tarilor NATO care au alocat 2% din PIB pentru Aparare

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, dejun de lucru cu liderii tarilor NATO care au alocat 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la un dejun de lucru cu Donald Trump si cu liderii tarilor NATO care si-au indeplinit obligatia de a aloca 2% din PIB pentru aparare. continuă pe Hotnews

DONALD TRUMP, decizie radicala la SUMMITUL NATO! Lideii europeni sunt in stare de soc

Presedintele american Donald Trump a luat decizia de a-si anula conferinta de presa prevazuta pentru finalul summitului organizat la Londra cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la crearea NATO, ytansmit.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA de la Summit-ul NATO: Cand ar putea veni Donald Trump in Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor pe care le are in aceste zile cu liderul american Donald Trump, in marja Summit-ului NATO de la Londra, va reitera invitatia adresata.

Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron inaintea summitului NATO

Donald Trump l-a atacat frontal pe Emmanuel Macron marti, inaintea summitului care marcheaza 70 de ani de la infiintarea NATO, si a dat un ton ofensiv unei intalniri organizate intr-un context tensionat intre aliati, relateaza AFP.

intalnire cruciala intre Donald Trump si Erdogan in marja summitului NATO de la Watford

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o intrevedere cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, miercuri, in contextul summitului celei de-a 70-a aniversari a NATO si al unor tensiuni puternice aparute in.

Trump ameninta ca va pedepsi statele NATO care nu aloca suficiente fonduri pentru Aparare

Donald Trump a declarat ca Statele Unite vor pedepsi tarile membre NATO care nu aloca suficiente fonduri pentru Aparare. Asta ar putea sa insemne reducerea nivelului comertului cu SUA sau noi taxe vamale, a.

Donald Trump a ajuns la Londra pentru a participa la un summit NATO tensionat

Presedintele american, Donald Trump, a sosit luni seara la Londra pentru a participa la evenimentele care vor marca implinirea a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, un summit care se anunta.

Summitul NATO de la Londra: Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron si face campanie pentru Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a trimis sageti catre omologul sau francez Emmanuel Macron marti si a dat un ton ofensiv unui summit organizat intr-un context tensionat intre aliati.

NATO, la ora testului de solidaritate. Donald Trump ar putea sa nu mai fie oaia neagra la summitul de la Londra. Macron si Erdogan ii vor lua locul

Ceea ce a fost conceput drept o sarbatorire a uneia dintre cele mai importante aliante militare ale lumii risca sa devina un spectacol al destramarii si de data aceasta motivele nu au legatura cu cele spuse sau facute de Donald Trump.

Trump pune bocancul pe grumazul celor din NATO care nu investesc mai mult in aparare

Statele membre NATO care nu aloca suficiente fonduri Apararii, in opinia lui Donald Trump, vor fi pe.

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )