Libnet.ro
UNICEF

11:30

Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

B1 B1,
Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la dejunul oferit de presedintele american, Donald Trump, ca spera ca mai multe tari sa urmeze exemplul privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Va. continuă pe B1

Mai multe morminte dintr-un cimitir evreiesc, vandalizate cu svastici naziste

Politia franceza a initiat o investigatie dupa ce mai multe svastici naziste au fost desenatepe un numar de 107 morminte dintr-un cimitir evreiesc situat de langa orasul francez Strasbourg, relateaza.

Seceta in judetul Neamt! Mii de locuitori au fost lasati fara apa in mai multe orase si comune mari

Mai multe comune din judetul Neamt se confrunta cu o seceta severa din cauza lipsei precipitatiilor care a facut ca nivelul hidrostatic din puturi sa scada. Doua orase si cateva mari comune din Neamt sunt.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Cu cine se iubeste Brad Pitt, dupa despartirea de Angelina Jolie. Paparazzii i-au surprins de mai multe ori impreuna

Brad Pitt se afla in plin proces de divort cu Angelina Jolie si pare ca a trecut fara prea mari probleme peste despartirea de frumoasa diva. Starul american este banuit ca are o relatie cu actrita Alia Shawkat. in ultima vreme, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna la diferite evenimente. Brad .

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca .

Donald Trump a ajuns la Londra pentru a participa la un summit NATO tensionat

Presedintele american, Donald Trump, a sosit luni seara la Londra pentru a participa la evenimentele care vor marca implinirea a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, un summit care se anunta.

Summit NATO la Londra |Ce inseamna pentru Romania si cat de unita mai e Alianta dupa 70 de ani

NATO aniverseaza 70 de ani de existenta, iar momentul anivesar e marcat de un summit organizat in Londra, capitala Marii Britanii. Cei mai puternici membri ai Aliantei par mai divizati ca.

Summit NATO: Trump va avea discutii separate cu liderii din statele est-europene, printre care si Romania

Presedintele american Donald Trump va avea discutii bilaterale cu Merkel, Macron si seful NATO, la Londra, in marja summit-ului aliantei, dar si un dejun de lucru cu liderii unor state din Europa de Est, printre care si Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )