Libnet.ro
UNICEF

14:01

Adjunctul sectiei de combatere a coruptiei din DNA este verificat de Inspectia Judiciara pentru un posibil conflict de interese. Vezi care ar putea fi legatura cu dosarul Sova

Hotnews Hotnews,
 Adjunctul sectiei de combatere a coruptiei din DNA este verificat de Inspectia Judiciara pentru un posibil conflict de interese. Vezi care ar putea fi legatura cu dosarul Sova

Danut Volintiru, procuror sef- adjunct al sectiei de combatere a coruptiei din DNA, ar putea fi in conflict de interese din cauza unor contracte pe care le-a incheiat sotia sa, motiv pentru care, in urma unor dezvaluiri din presa gorjeana, a fost sesizata Inspectia Judiciara. DNA a confirmat oficial pentru HotNews. ro ca Inspectia Judiciara a fost sesizata in doua randuri in vederea efectuarii de verificari asupra lui Volintiru. Biroul notarial al sotiei procurorului, Claudia Daniela Volintiru, ar fi autentificat un contract la Complexul Energetic Oltenia catre CET Govora, contra unor taxe notariale de 570. 840 lei. Si nu ar fi singurul contract de la CE Oltenia autentificiat de Claudia Volintiru. Acesta in conditiile in care managerul de la CE Oltenia este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, in dosarul Turceni-Rovinari instrumentat de DNA. Vezi ce spune DNA. continuă pe Hotnews

Procuror-sef adjunct, verificat de Inspectia Judiciara pentru conflict de interese

Danut Volintiru, procuror sef-adjunct al sectiei de combatere a coruptiei din DNA, ar putea fi in conflict de interese din cauza unor contracte incheiate de sotia sa. Directia Nationala Anticoruptie a sesizat de doua ori Inspectia Judiciara, dupa unele informatii aparute in presa gorjeana, potrivit unui raspuns trimis astazi de procurorii anticoruptie, la o solicitare a ziarului BURSA.

Inspectia Judiciara pe urmele numarului 3 din DNA, procurorul Danut Volintiru

Laura Codruta Kovesi a trimis Inspectiei Judiciare un memoriu in cazul procurorului Danut Volintiru, numarul 3 din DNA, pentru a se verifica daca in cazul sau exista un conflict de interese. Volintiru.

Reuters: Lupta impotriva coruptiei din Romania franeaza investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de justitia din Romania are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, considera jurnalistii de la Reuters, intrucat oficialii evita.

Alin Cocos, audiat la DNA. Este asteptat si Dorin Cocos

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA, insotit de avocatul sau. Tot acolo va veni si Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Cei doi membria ai familiei Cocos vor fu.

Unul dintre autorii masacrului din Garissa este fiul unui oficial kenyan

Ministerul de Interne din Kenya a anuntat ca unul dintre autorii masacrului de la universitatea din Garissa, soldat cu aproape 150 de morti, este fiul unui oficial guvernamental kenyan, relateaza The Guardian in editia electronica de duminica.

Unul dintre ucigasii din campus este fiul unui oficial guvernamental

Abdirahim Abdullahi, unul dintre cei patru atacatori care au ucis studentii din campusul kenyan Garissa, a fost identificat drept fiul unui oficial guvernamental, a anuntat astazi Ministerul de Interne de la Nairobi, potrivit BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )