Libnet.ro
UNICEF

16:00

Administratorul unei firme din Sebes, retinut pentru evaziune fiscala de aproape 1 milion de lei cu firme fantoma

Adevărul Adevărul,
Administratorul unei firme din Sebes, retinut pentru evaziune fiscala de aproape 1 milion de lei cu firme fantoma

Administratorul unei societati comerciale din Sebes, judetul Alba, a fost retinut pentru evaziune fiscala. Prejudiciul retinut de anchetatori se ridica la peste 980. 000 lei la bugetul de stat. continuă pe Adevărul

Administratorul unei firme de colectare a deseurilor reciclabile, anchetat pentru evaziune fiscal

Un buzoian de 52 de ani, administrator al unei societati profilate pe colectarea si prelucrarea deseurilor reciclabile, este cercetat penal pentru savarsirea in forma continuata a doua infractiuni de evaziune fiscala.

Perchezitii la sediul unei firme din Sebes si la domiciliile a doi administratori. Suspiciuni de evaziune fiscala de aproape 1 milion de lei

Politistii din Alba efectueaza marti dimineata, 5 februarie, un numar de trei perchezitii la persoane banuite ca ar fi creat un prejudiciu de peste 980. 000 de lei, prin evaziune fiscala.

Liam Neeson spune ca a vrut sa ucida un negru, pentru a razbuna violarea unei persoane din anturajul sau: Am mers pe strazi cu o bta

Actorul britanic Liam Neeson a declarat pentru The Independent ca a avut la un moment dat dorinta de a ucide un negru pentru a razbuna violarea unei persoane din anturajul sau, o intentie pe care spune acum ca o regreta profund, scrie AFP.

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Un politist din Iasi ducea o viata de lux din trafic de droguri

Detalii incredibile ies la iveala, dupa ce un sef de post din Iasi a fost retinut pentru trafic de droguri. Agentul avea o cultura de cannabis de care se ocupa impreuna cu iubita sa. Plantatia era intr-o zona.

Marturia socanta a unei profesoare din colegiul unde un cadru didactic a fost injunghiat: inca ii aud tipatul

In urma cu aproape o saptamana, o profesoara dintr-un liceu din Ploiesti era injunghiata de un fost elev exmatriculat. Femeia de 43 de ani este in stare stabila, insa are nevoie de 30-40 de zile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )