Libnet.ro
UNICEF

00:07

Admitere 2020. Cu ce medii s-a intrat la cele mai solicitate licee din Olt. Liceul cu media de admitere 2,09

Adevărul Adevărul,
Admitere 2020. Cu ce medii s-a intrat la cele mai solicitate licee din Olt. Liceul cu media de admitere 2,09

Absolventii de gimnaziu au aflat daca media de admitere a reusit sa le aduca un loc la liceul dorit. Cel mai greu s-a intrat la Mate-info, iar cea mai mica medie de admitere in Olt a fost 2,09, la un liceu tehnologic. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

Top cele mai bune 10 liceedin Bucuresti.Cu ce medie s-a intrat anul acesta la Sava

Astazi, 10 iulie, absolventii au aflat rezultatele repartizarii la liceu in urma admiterii computerizate. Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, se mentine in fruntea listei cu cea mai mare medie la admitere la specializarea mate-info, bilingv engleza, insa la specializarea mate-info, media a fost mai mica decat la Colegiul National Gheorghe Lazar.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la locuinte, in primul trimestru

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

EUROSTAT: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la locuinte, in trimestrul I

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Inelul

Ion ii spune Mariei : - Tu Marie, mai stii inelul ala fain pe care l-am pierdut ? Stii ce-am gasit azi cand veneam spre casa ? - Ai gasit inelul ? - Nu ! Am gasit gaura din buzunar prin care o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: impacare

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )