Libnet.ro
UNICEF

01:05

Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din Romania

Antena3 Antena3,
Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din Romania

Un numar de 4. 875 de locuri la buget destinate absolventilor de liceu vor fi scoase la concurs de catre Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, pentru anul universitar 2020-2021. continuă pe Antena3

Admiterea la cea mai mare universitate din Romania se va sustine online. UBB scoate la concurs peste 8.500 de locuri

Universitatea Babes-Bolyai va scoate la concurs, pentru anul universitar 2020-2021, un numar de 4. 875 de locuri bugetate destinate absolventilor de liceu, peste 10. 000 de locuri in regim cu taxa si 2. 550 de locuri pentru invatamant la distanta si invatamant cu frecventa redusa pentru studii universitare de nivel licenta.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut.

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP.

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 18.

VIDEO Victoria cea mai mare. Reactia lui Roger Federer dupa ce s-a incoronat la Roland Garros, doborand ultima reduta

Intreaga sa cariera, Roger Federer a facut lucrurile sa para usoare pe terenul de tenis: sa adune victorii, sa trimita mingea elegant cu reverul in timp ce o priveste dragastos ca pe-o iubita, sa inventeze lovituri nepamantene, sa controleze ghiulele trimise de brate de 2-3 ori mai pline de muschi decat ale lui. Pentru Roger, tenisul n-a fost niciodata o grimasa, ci arcuire imbinata cu plutire. Doar la Roland Garros nu i-a fost simplu sa castige.

OECD: Al doilea val al pandemiei va arunca economia globala in prapastie. Va fi cel mai mare declin pe timp de pace

OECD prognozeaza ca un al doilea val al pandemiei poate duce la cea mai mare prabusire a economiei globale pe timp de pace din ultima suta de ani, urmata de o posibila redresare, timida, in 2021.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, estimeaza ca inflatia va cobori anul acesta sub 2%

Inflatia va cobori anul acesta sub 2%, estimeaza Ministrul Finantelor, Florin Citu, care a precizat marti seara ca previziunile apocaliptice ale PSD privind evolutia economiei in contextul pandemiei de.

Banca Mondiala: Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta

Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta, in contextul crizei pandemiei, a anuntat luni Banca Mondiala, conform cotidianului Le Figaro.

Ministrul Finantelor spune ca nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca din cauza crizei de COVID-19 nu va fi posibila dublarea alocatiilor pentru copii anul acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )