Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat intr-o comuna din judetul Olt

Adevărul Adevărul,
Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat intr-o comuna din judetul Olt

Un tanar de numai 16 ani, din comuna Iancu Jianu, judetul Olt, a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se. El a fost gasit atarnand de un streang in cursul zilei de sambata, in curtea parintilor sai, despartiti. Organele de ancheta incearca acum sa stabileasca exact care au fost motivele ce l-au impins pe adolescent la acest gest extrem. continuă pe Adevărul

Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat din cauza parintilor

Un tanar de numai 16 ani, din comuna Iancu Jianu, judetul Olt, a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se. El a fost gasit atarnand de un streang in cursul zilei de sambata, in curtea parintilor sai, despartiti. Organele de ancheta incearca acum sa stabileasca exact care au fost motivele ce l-au impins pe adolescent la acest gest extrem.

Adolescent de 16 ani, din Tulcea, hot din locuinte la Buzau

Un adolescent in varsta de 16 ani, din judetul Tulcea, a fost retinut vineri de catre politistii buzoeni. Tanarul este suspectat ca este autorul a patru furturi din apartamente de pe raza municipiului Buzau. Tanarul a fost introdus in arestul IPJ Buzau, impotriva lui fiind inceputa urmarirea penala.

Focar de HEPATITA intr-o comuna vranceana. Peste 100 de persoane, infestate

Aproape 100 de oameni din comuna vranceana Tulnici au ajuns in ultimele sase luni la spital cu hepatita A, numita si boala mainilor murdare. Virusul hepatic si-a gasit loc in comunitate din cauza .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )