Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat din cauza parintilor

Adevărul Adevărul,
Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat din cauza parintilor

Un tanar de numai 16 ani, din comuna Iancu Jianu, judetul Olt, a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se. El a fost gasit atarnand de un streang in cursul zilei de sambata, in curtea parintilor sai, despartiti. Organele de ancheta incearca acum sa stabileasca exact care au fost motivele ce l-au impins pe adolescent la acest gest extrem. continuă pe Adevărul

Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat intr-o comuna din judetul Olt

Un tanar de numai 16 ani, din comuna Iancu Jianu, judetul Olt, a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se. El a fost gasit atarnand de un streang in cursul zilei de sambata, in curtea parintilor sai, despartiti. Organele de ancheta incearca acum sa stabileasca exact care au fost motivele ce l-au impins pe adolescent la acest gest extrem.

Adolescent de 16 ani, din Tulcea, hot din locuinte la Buzau

Un adolescent in varsta de 16 ani, din judetul Tulcea, a fost retinut vineri de catre politistii buzoeni. Tanarul este suspectat ca este autorul a patru furturi din apartamente de pe raza municipiului Buzau. Tanarul a fost introdus in arestul IPJ Buzau, impotriva lui fiind inceputa urmarirea penala.

Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la varsta de 55 de ani din cauza unei tumori

Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, stiri de la Pentagon, de la biroul Organizatiei Natiunilor Unite si Teheran, a murit la varsta de 55 de ani, din cauza unei tumori incurabile la creier, diagnosticata la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

Caldura ucide. Zeci de oameni au murit din cauza caniculei, in Tokio

Zeci de persoane au murit si mii de persoane au fost spitalizate in Tokio din cauza caldurii excesive. Japonia se confrunta, din 6 iulie, cu o caldura inabusitoare, temperaturile depasind 35 de grade. in.

Peste 60 de persoane au murit la Tokyo din cauza caldurii excesive

Cel putin 62 de persoane au murit la Tokyo din cauza caldurii excesive care s. a instalat in Japonia la inceputul lunii iulie, informeaza AFP, citata de Mediafax. De aproximativ 20 de zile, temperatura depaseste.

Rapid, sanctionata cu penalitate de 5.000 de lei din cauza incidentelor cauzate de suporteri in prima etapa a Ligii 1

ClubulRapid Bucuresti a fost sanctionat de catre Comisia de Disciplina a LPF cu o penalitate de 5. 000 de lei, din cauza incidentelor cauzate de suporteri in prima etapa a Ligii 1, in partida cuFC.

Concediata din cauza unui gest eroic. A salvat copiii de la moarte si a platit cu propria slujba

Michelle Hammack, profesoara la o scoala din Florida, a fost concediata pentru a parasit sala de clasa cateva clipe pentru a stinge un incendiu dintr-o clasa alaturata, scrie antena3. ro .

Pierderi economice de zeci de miliarde de dolari din cauza dezastrelor naturale din acest an

Pierderile economice provocate de dezastrele naturale in prima parte a anului s-au ridicat la aproximativ 85 de miliarde de dolari. Cele mai grave incidente au fost inundatiile masive din Europa si cutremurul din.

Circulatie intrerupta pe DN1, la iesirea din Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este intrerupt pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier, in care a fost ranita o persoana, transmite Agerpres.

Concediata din cauza unui gest eroic. A salvat copiii de la moarte si a platit cu propria slujba

Michelle Hammack, profesoara la o scoala din Florida, a fost concediata pentru a parasit sala de clasa cateva clipe pentru a stinge un incendiu dintr-o clasa alaturata. Femeia a simtit ca ardea ceva, as.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )