Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

O adolescenta de 13 ani a fost abuzata sexual de tatal ei: Sunt un copil, nu sunt iubita ta

B1 B1,
O adolescenta de 13 ani a fost abuzata sexual de tatal ei: Sunt un copil, nu sunt iubita ta

O copila de numai 13 ani din Ploiesti a fost abuzata sexualde tatal ei. Procurorii au pus mana pe probe concludente in acest caz, dupa ce fetita si-a facut curaj sa-si infunte parintele, care a fost. continuă pe B1

O adolescenta de 16 ani a fost batuta in fata iubitului, de tatal acestuia. Tanara a ajuns in spital

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost agresata de tatal prietenului ei pe o strada din Deva. Minora a fost transportata la spital.

Strigat disperat pentru salvarea parintilor. Un baietel de sase ani a apelat singur numarul de urgenta, dupa ce mama sa a fost omorata, iar tatal ranit grav

Un baietel de sase ani a devenit erou dupa ce a sunat singur la Salvare pentru a anunta ca parintii sai au fost atacati, iar mama sa este moarta. Persoana de la capatul celalalt al firului a ramas inmarmurita de curajul de care copilul a dat dovada. Totul a pornit intr-o noapte, de la un .

Fiica Andreei Marin, o reala domnisoara! Cum arata Violeta la 13 ani alaturi de Radu, fiul lui Stefan Banica Jr.

Andreea Marin si Stefan Banica Junior s-au casatorit in 2006, iar un an mai tarziu au devenit parintii unei fetite, Ana Violeta, care in curand va implini 14 ani. Cuplul a ajuns la divort dupa 7 ani de casnicie. Dupa multe afronturi in spatiul public, din relatia de iubire de odinioara s-a pornit un razboi, .

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. A stat 13 ani in inchisorile comuniste

Duminica 20 septembrie a fost condus pe ultimul drum Alexandru Zamfirescu, veteran de razboi si al doilea cel mai varstnic roman. Alexandru Zamfirescu implinise 108 ani pe 23 iulie, fiind depasit ca varsta doar de Ioan Lascau, ce a implinit aceeasi varsta pe 25 februarie a. c.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )