Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. A stat 13 ani in inchisorile comuniste

Adevărul Adevărul,
A murit unul dintre cei mai varstnici romani. A stat 13 ani in inchisorile comuniste

Duminica 20 septembrie a fost condus pe ultimul drum Alexandru Zamfirescu, veteran de razboi si al doilea cel mai varstnic roman. Alexandru Zamfirescu implinise 108 ani pe 23 iulie, fiind depasit ca varsta doar de Ioan Lascau, ce a implinit aceeasi varsta pe 25 februarie a. c. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Doliu pentru umanitate! A murit singurul om care a escaladat de 10 ori varful Everest fara oxigen suplimentar

Unul dintre cei mai respectati ghizi montani a murit la varsta de 72 de ani. Ang Rita a devenit celebru dupa ce a escaladat Everestul de 10 ori fara oxigen suplimentar. A murit singurul om care a escaladat de de 10 ori varful Everest Presedintele Asociatiei de alpinism din Nepal NMA), Santa Bir Lama a .

A murit legendarul serpas Ang Rita - A escaladat de zece ori varful Everest fara oxigen suplimentar

Serpasul Ang Rita, unul dintre cei mai respectati ghizi montani, care a devenit renumit dupa ce a escaladat de zece ori varful Everest fara oxigen suplimentar un record), a incetat din viata la 72 de ani, a anuntat luni un oficial din cadrul Asociatiei de alpinism din Nepal NMA), citat de agentia DPA.

Ar putea fi cel mai ciudat material pentru a construi baze pe Marte

O echipa de cercetatori sugereaza ca am putea folosi unul dintre cei mai comuni polimeri organici de pe Pamant pentru a construi adaposturi pe Marte. Materialul, numit chitina, este produs.

Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid este acuzat de fapte ilegale

Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid, care s-a defasurat in Piata Victoriei, este acuzat.

Cei mai greu de ucis oameni din istoria noastra. Au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor

Se spune ca viata omului este ca un fir de abur: se arata putintel si apoi piere. in schimb, in istoria omenirii au existat oameni care au fentat moartea, reusind sa scape din niste situatii greu de imaginat. Mai multe detalii despre cei care au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor, in acest articol. Cine .

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Caz socant la Bistrita-Nasaud. Tanara de 15 ani, obligata sa se drogheze si sa se prostitueze, iar mai apoi vanduta pe un pitbull

O poveste reala a socat Romania, dupa ce Libertatea. ro a facut public acest caz. Totul s-a petrecut in urma cu noua ani, in Bistrita-Nasaud, atunci cand o fata de 15 ani a fost obligata sa se drogheze, sa se prostitueze, iar mai apoi, a fost vanduta pe un pitbull si 2000 de lei. Schimbul dintre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )