Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adolescenta de 15 ani, amenintata cu arma pe plina strada. Ce a aflat ulterior a lasat-o fara cuvinte

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 15 ani, amenintata cu arma pe plina strada. Ce a aflat ulterior a lasat-o fara cuvinte

O adolescenta din Rusia, care avea numerosi fani pe retelele sociale, a fost amenintata cu arma de un barbat, in timp ce mergea pe strada. Katusha Adushkina, de 15 ani, a povestit pe Instagram. continuă pe Antena3

Fata de 15 ani care a fugit de acasa pentru ca nu se simtea iubita: M-am construit din visuri, vicii si dureri. Unde a fost gasita de politisti

Valentina Gabriela Baron, adolescenta de 15 ani din localitatea vasluiana Zapodeni a carei disparitie a fost sesizata la Politie pe 16 octombrie, a fost gasita de politisti.

FOTO Cum arata Dwayne Johnson la 15 ani: poza postata de The Rock a adunat peste sase milioane de aprecieri

Actorul american Dwayne Johnson 47 de ani) a postat in mediul online o imagine cu el de cand avea 15 ani. The Rock a transmis si un mesaj.

Liviu Vasilica SE RASUCESTE iN MORMANT! S-a intamplat la 15 ani de la MOARTEA indragitului artist! E absolut SFASIETOR: Fiul acestuia nu-si revine din SOC... (GALERIE FOTO)

In ziua in care s-au implinit 15 ani de cand indragitul cantaret de muzica popular Liviu Vasilica ne-a parasit, fiul acestuia, Florin, a publicat in mediul online un mesaj emotionant pentru a mentine vie.

DE NECREZUT! O cunoscuta influencerita, AMENINTATA cu ARMA in plina strada (GALERIE FOTO)

Katusha Adushkina, o influencerita din Rusia, in varsta de 16 ani, a fost amenintata cu arma de un barbat, in timp ce mergea pe strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )