Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Cum arata Dwayne Johnson la 15 ani: poza postata de The Rock a adunat peste sase milioane de aprecieri

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata Dwayne Johnson la 15 ani: poza postata de The Rock a adunat peste sase milioane de aprecieri

Actorul american Dwayne Johnson 47 de ani) a postat in mediul online o imagine cu el de cand avea 15 ani. The Rock a transmis si un mesaj. continuă pe Adevărul

Liviu Vasilica SE RASUCESTE iN MORMANT! S-a intamplat la 15 ani de la MOARTEA indragitului artist! E absolut SFASIETOR: Fiul acestuia nu-si revine din SOC... (GALERIE FOTO)

In ziua in care s-au implinit 15 ani de cand indragitul cantaret de muzica popular Liviu Vasilica ne-a parasit, fiul acestuia, Florin, a publicat in mediul online un mesaj emotionant pentru a mentine vie.

Adolescenta de 15 ani, amenintata cu arma pe plina strada. Ce a aflat ulterior a lasat-o fara cuvinte

O adolescenta din Rusia, care avea numerosi fani pe retelele sociale, a fost amenintata cu arma de un barbat, in timp ce mergea pe strada. Katusha Adushkina, de 15 ani, a povestit pe Instagram.

Fata de 15 ani care a fugit de acasa pentru ca nu se simtea iubita: M-am construit din visuri, vicii si dureri. Unde a fost gasita de politisti

Valentina Gabriela Baron, adolescenta de 15 ani din localitatea vasluiana Zapodeni a carei disparitie a fost sesizata la Politie pe 16 octombrie, a fost gasita de politisti.

FOTO Cum arata statuia dedicata lui IC Bratianu, amplasata in rondul din Piata Universitatii si pentru care Primaria Capitalei a platit 16,6 milioane lei

Primaria Capitalei a finalizat statuia dedicata lui I. Bratianu, monumentul fiind amplasat de cateva zile in rondul din Piata Universitatii. Statuia a fost promisa de primarul Gabriela Firea pentru Centenar, dar este gata abia acum. Monumentul costa circa 16,6 milioane lei si este o reproducere dupa monumentul public omagial construit in anii 1902-1903 de Ernest-Henri Dubois si Petre Antonescu. Firma care a facut reproducerea este Exorno Studio. Inaugurarea, programata joia trecuta, nu a mai avut loc, urmasa familiei Bratianu venind degeaba de la Paris. intr-o postare facuta pe Facebook, primarul Gabriela Firea acuza PNL ca-si aroga pe nedrept merite pentru monument.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )