Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Ce a decis instanta

Playtech Playtech,
Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Ce a decis instanta

In 2018, mai exact pe data 11 noiembrie, orasul Braila era zguduit de un eveniment dramatic, avand-ul ca protagonist pe Marius Valentin Parfenie. Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Drama din Mall-ul brailean, considerat de autoritati ca atentat terorist, s-a soldat cu zece raniti, printre care si doi copii, de . continuă pe Playtech

Pedeapsa record pentru atacatorul din Mall Braila

Autorul atentatului terorist de la Mall Braila, Marius Valentin Parfenie, in varsta de 21 de ani, a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare, sentinta data in prima instanta de magistratii Tribunalului Braila, fiind condamnat pentru un cumul.

Autorul atacului de la Mall Braila a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare

Autorul atentatului terorist de la Mall Braila, Marius Valentin Parfenie, in varsta de 21 de ani, a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare, sentinta data in prima instanta de magistratii Tribunalului Braila, fiind condamnat pentru un cumul de infractiuni, respectiv trei tentative de omor, talharie, conducere sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului si tulburarea ordinii si linistii publice, transmite Agerpres.

Atacatorul de la mallul din Braila, pedeapsa record. Marius Parfenie, condamnat la 30 de ani de inchisoare

Magistratii Tribunalului Braila l-au condamnat la o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare pe Marius Valentin Parfenie, tanarul care a bagat groaza in brailenii aflati la cumparaturi la Braila Mall in 11.

Pedeapsa record la inchisoare pentru teroristul de la mall din Braila. Ce au avut in vedere judecatorii

Marius Valentin Parfenie 21 ani) a fost arestat in 11 noiembrie 2018, dupa ce a talharit un proprietar de masina, apoi dupa o cursa nebuna, in care a lovit mai multi pietoni, a intrat cu autoturismul in multime, la un mall din Braila, ranind 10 oameni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )