Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adolescenta de 15 ani gasita de Politie dupa doua saptamani de la disparitie

Adevărul Adevărul,
Adolescenta de 15 ani gasita de Politie dupa doua saptamani de la disparitie

O patrula de Politie a recunoscut-o pe tanara din Deva, data in urmarire nationala de aproape doua saptamani, de tatal ei. continuă pe Adevărul

Caz incredibil intr-o sala de curs. O eleva de 15 ani, injunghiata mortal de un coleg fiindca a refuzat sa ii faca tema

Caz revoltator intr-o scoala din China. O adolescenta a fost ucisa de un coleg, in sala de curs, dupa ce a refuzat sa ii faca tema. Victima, Xiao Yi, in varsta de 15 ani, a fost.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

Politia, cu ochii pe braconieri. Peste 2 tone de peste fara acte, confiscat in ultimele doua saptamani

Politistii au confiscat, in ultimele doua saptamani, aproape doua tone de peste fara documente. De asemenea, peste 600 de plase de pescuit, opt ambarcatiuni si trei autovehicule folosite la braconaj au fost ridicate de oamenii legii.

Facebook-ul I-A VENIT DE HAC! Sef YAKUZA, cautat 15 ani, PRINS dupa ce a devenit viral pe net! (FOTO)

Politia japoneza a arestat un sef Yakuza mafia japoneza), care a fugit de justitie timp de 15 ani, dupa ce imaginile cu tatuajele barbatului au devenit virale pe Facebook, scrieBBC. in 2003,.

Gica Popescu, om sucit: Ce spunea Baciul despre o posibila revenire in fotbal acum doua saptamani

Condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor si eliberat conditionat, ulterior, dupa 20 de luni, fostul component al Generatiei de Aur a spus ceva la finalul anului 2017 si a facut cu totul altceva in a doua saptamana din 2018.

Ma numesc Roxana, am 26 de ani si sunt casatorita. intr-o zi, am cunoscut un barbat cu 15 ani mai mare decat mine si am acceptat invitatia de a merge la el acasa. Am facut amor si.... Este incredibil ce a urmat

Desi casatorita de doar doi ani, Roxana, o tanara de 26 de ani, din Romania, s-a indragostit intr-o zi chiar de instructorul auto pe care i-l recomandase sotul sau. Desi mai mare cu 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )