Libnet.ro
UNICEF

19:31

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera. continuă pe Hotnews

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam - Specialistii australieni

In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam, sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Inainte de debutul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep 1 WTA) a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentantii sai discuta cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic si ca deocamdata nu este nimic semnat. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile, a spus liderul mondial.

Australian Open: Simona Halep, duel cu Destanee Aiava (17 ani, 183 WTA) in primul tur; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Caroline Wozniacki

Simona Halep 1 WTA si principala favorita a competitiei) o va intalni in primul tur de la Australian Open pe Destanee Aiava Australia - locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card). Ajunsa pe locul 57 in lume, Mihaela Buzarnescu nu a avut noroc la tragerea la sorti care a avut loc in cursul zilei de joi: o va intalni pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul doi) in runda inaugurala a competitiei de la Melbourne.

Australian Open: Simona Halep, duel cu Destanee Aiava (17 ani, 193 WTA) in primul tur; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Caroline Wozniacki

Simona Halep 1 WTA si principala favorita a competitiei) o va intalni in primul tur de la Australian Open pe Destanee Aiava Australia - locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card). Ajunsa pe locul 57 in lume, Mihaela Buzarnescu nu a avut noroc la tragerea la sorti care a avut loc in cursul zilei de joi: o va intalni pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul doi) in runda inaugurala a competitiei de la Melbourne.

Australian Open: Simona Halep va debuta marti, dupa ora 05.30 (Programul jucatoarelor din Romania)

Simona Halep 1 WTA) va debuta marti dimineata la Australian Open, dupa ora 05. 30 ora Romaniei), potrivit programului anuntat de organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului. Liderul mondial o va intalni in primul tur al competitiei pe Destanee Aiava Australia - locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card).

Martina Navratilova are trei dorinte pentru 2018, una din ele este urmatoarea: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al WTA, Martina Navratilova a vorbit despre noul sezon din tenisul profesionist, fosta campioana avand trei mari dorinte pentru 2018. Una din ele suna in felul urmator: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam.

Martina Navratilova, dorinta pentru 2018: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Fosta sportiva Martina Navratilova si-a marturisit pentru site-ul WTA cele trei dorinte pe care le are pentru sezonul 2018 in tenis, una dintre acestea fiind ca Simona Halep, liderul mondial, sa castige pentru prima data un Grand Slam.

Chris Evert, inainte de startul Australian Open: O aleg pe Simona Halep drept favorita a mea

Au mai ramas putine zile pana la startul Australian Open, iar Chris Evert fosta jucatoare americana, cu 18 tituri de Grand Slam) a precizat, pe site-ul oficial al WTA, ca o are drept favorita pe Simona Halep la competitia care se va desfasura la Melbourne in perioada 15-28 ianuarie.

Simona Halep, refuzata de Adidas, dupa ce a cerut 2 milioane de euro

Simona Halep a ramas fara contractul cu Adidas dupa ce a cerut 2 milioane de euro pentru o noua colaborare de doi ani. Tenismena a reusit insa, intre timp, sa semneze contract de sponsorizare cu principalul concurent al brandului.

Cand debuteaza Simona Halep la Australian Open. S-a stabilit ora meciului de marti, cu Destanee Aiava

Simona Halep nu va juca in prima de zi de meciuri de la Australian Open si va intra pe teren abia marti, atunci cand a fost programata de organizatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )