Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescenta de 18 ani din Sibiu, care a fost data disparuta si e cautata de politisti, activa pe pagina de Facebook. Voiam sa fac like-uri si urmaritori

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 18 ani din Sibiu, care a fost data disparuta si e cautata de politisti, activa pe pagina de Facebook. Voiam sa fac like-uri si urmaritori

Tanara de 18 ani din judetul Sibiu, care a fost data disparuta vineri si care e cautata in continuare de politisti, este activa pe pagina sa de Facebook. continuă pe Antena3

UPDATE O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si s-a intors in tara acum o saptamana

O noua suspiciune de coronavirus in Romania: o profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si a revenit in tara la inceputul lunii. Pacienta a fost transferata vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde a fost izolata.

Adolescenta de 19 ani din Tulcea, de negasit de doua zile. Familia o cauta disperata

Un nou caz de disparitie a fost semnalat in Tulcea. O tanara de 19 ani a fost data disparuta. Mihaela Victoria Robitu are 19 ani si a iesit afara dupa-amiaza la ora 17:00, iar dupa doua ore a vorbit cu mama ei la telefon si i-a couminicat ca va ajunge curand in casa.

Semn divin pe acoperisul unei biserici din Sibiu. Oamenii isi fac cruce: Legamantul Lui Dumnezeu cu omul!

Zapada topita de pe acoperisul unei biserici din Sibiu a starnit interesul internautilor, care vorbesc despre un semn divin.

Un tanar de 18 ani este acuzat ca ar fi incendiat o biserica

Un tanar de 18 ani din judetul Mures a fost retinut de politisti, fiind suspectat ca a incendiat clo.

Omul din USR care a fost suspendat doi ani din partid pentru ca a mancat mici: Eram in campanie electorala. Nu am facut eu gratarul

Valentin Calciu a fost suspendat, pe o perioada de doi ani, din USR, pentru ca a mancat mici imbracat cu tricoul cu inscriptia Dan Barna, presedinte.

Fata insarcinata la 13 ani, cu un baiat de 10 ani, ascunde un secret parca ireal.A fost data de gol desi medicii sustin ca ar fi imposibil sa fie gravida: Initial, am crezut ca are o enterocolita

Povestea gravidei in varsta de 13 ani, cu un baiat de 10 ani, din Rusia, a socat o intreaga planeta. Acum au iesit la iveala amanunte incredibile. Adolescenta ar avea un plan ascuns.

Cercetatorii au reinviat o planta disparuta de sute de ani din semnite vechi de 2.000 de ani gasite in ruinele unor palate din Antichitate (FOTO)

Mai multi cercetatori au reusit sa reinvie o specie de plante disparuta de cateva sute de ani folosind seminte cu vechimi intre 1. 800 si 2. 000 de ani gasite in mai multe palate si asezari din Antichitate.

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Profesoara din Suceava care s-a intors recent in tara din China nu are coronovirus, potrivit rezultatelor.

UPDATE Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus. Ea are gripa

Profesoara din Suceava care a predat in China si s-a intors in tara la inceputul acestei luni nu este infectata, analizele facute aratand ca ea nu are coronavirus, au declarat doua surse medicale pentru HotNews. ro. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat pentru HotNews. ro informatia. UPDATE: Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals din Capitala indicand pozitiv pentru tulpina AH3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )