Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adolescenti de 14 ani, retinuti de politisti pentru furturi din locuinte

Adevărul Adevărul,
Adolescenti de 14 ani, retinuti de politisti pentru furturi din locuinte

Doi adolescenti, din municipiul Targu Jiu, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, pentru ca au patruns in doua locuinte de unde au sustras diferite bunuri. continuă pe Adevărul

Un adolescent de 14 ani a fost condamnat pentru tentativa de omor

Baiatul a fost condamnat la doi ani de detentie intr-un centru de minori. Minorul l-a atacat cu toporul, apoi l-a injunghiat pe un adolescent in varsta de 17 ani.

Ce a facut o femeie pe strada, arestata de politisti pentru ca nu purta masca. Totul a devenit viral

Pandemia de coronavirus a impus restrictii greu de suportat de multi dintre cetateni. Cazul unei femei care nu purta masca pe strada si a fost arestata de politisti face inconjurul lumii. Ce a facut aceasta cand a vazut ca oamenii legii ii pun catusele este incredibil. O femeie din Italia, arestata pentru ca nu purta .

Un baiat de 14 ani,prabusit de la etajul doi al unui bloc din Mioveni,a ajuns la spital in coma

Un adolescent de 14 ani din Mioveni a fost preluat de SMURD in stare grava. Pustiul s-a prabusit de la etajul doi al unui bloc din Mioveni si e in coma. Politia cerceteaza circumstantele in care copilul a cazut pe caldaram.

REMAX ROMANIA; Cererea pentru case din T3 a crescut cu peste 50%

Noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unei analize realizate de REMAX Romania.

REMAX ROMANIA: Cererea pentru case din trimestrul 3, crestere cu peste 50% fata de aceeasi perioada din 2019

Potrivit unei analize realizate de REMAX Romania, noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent.

VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O camera pentru vlogging in 2020 trebuie sa filmeze 4K, preferabil in HDR, sa aiba o stablizare impecabila a imagini si sa fie usor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifeaza toate aceste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )