Libnet.ro
UNICEF

18:15

REMAX ROMANIA; Cererea pentru case din T3 a crescut cu peste 50%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REMAX ROMANIA; Cererea pentru case din T3 a crescut cu peste 50%

Noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unei analize realizate de REMAX Romania. continuă pe Ziarul Bursa

REMAX ROMANIA: Cererea pentru case din trimestrul 3, crestere cu peste 50% fata de aceeasi perioada din 2019

Potrivit unei analize realizate de REMAX Romania, noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Prognoza meteo pentru iarna. Vine prapadul peste Romania: cum va fi vremea

Meteorologii au reusit sa realizeze prognoza meteo pentru iarna din acest an. Specialistii anunta pentru aceasta parte de lume temperaturi mai ridicate si o iarna mai blanda. Anul asta, o iarna blanda, spun specialistii Sezonul de iarna 20202021 va fi sub influenta unui ciclu puternic La Nina, care apare in Oceanul Pacific tropical. Acesta va .

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitala: Peste 13.000 de oameni au trecut pe la racla cu moaste

Peste 13. 000 de oameni au trecut pe la racla cu moastele Sfantului Dumitru, la pelerinajul care are loc incepand de duminica la Catedrala patriarhala din Capitala, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache. Reamintim ca pelerinajul de pe dealul Mitropoliei are loc in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19, fiind permis doar accesul persoanelor din Bucuresti.

VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O camera pentru vlogging in 2020 trebuie sa filmeze 4K, preferabil in HDR, sa aiba o stablizare impecabila a imagini si sa fie usor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifeaza toate aceste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )