Libnet.ro
UNICEF

22:15

Adolescentul din Cugir care a batut un copil, retinut de politisti

Antena3 Antena3,
Adolescentul din Cugir care a batut un copil, retinut de politisti

Un adolescent din Cugir a fost retinut de politisti, dupa ce l-a batut, pe malul unui rau, pe un alt minor, de 13 ani, agresiunea fiind filmata si postata pe o retea de socializare. Purtatorul de. continuă pe Antena3

VIDEO Minorul din Cugir care a batut un baiat de 13 ani, retinut de politie. Filmul agresiunii, publicat pe internet

Un tanar in varsta de 16 ani din Cugir, care a agresat fizic la inceputul acestei saptamani un baiat de 13 ani din localitate, a fost retinut de politisti.

Declaratia halucinanta a tanarului din Romania care a ucis o englezoaica: Am picat la mijloc, o capcana. De frica s-a intamplat, va zic sincer - VIDEO

Un tanar de 27 de ani originar din Cluj, care a ucis o femeie in Marea Britanie, a fost prins de politisti in cursul zilei de miercuri. Apartamentului acestuia a fost perchezitionat, iar acesta a fost retinut.

Primarul din Maramures care a renuntat la pensia speciala prin declaratia notariala. A facut public documentul

Lucian Morar, primar al orasului Ulmeni din Maramures, a renuntat la pensia speciala pe care urma sa o primeasca dupa adoptarea Codului Administrativ printr-o declaratie notariala. Lucian Morar, primar din Maramures, a renuntat la pensia speciala Lucian Morar a renuntat la pensia speciala prin cadrul unei declaratii notariale. Acesta a sustinut ca indemnizatia pentru limita .

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

Detalii soc despre medicul din Timisoara care s-a sinucis - Barbatul a acuzat ca a fost batut de sotia lui

Un medic din Timisoara a luat o decizie socanta. Barbatul a murit, dupa ce si-a taiat venele si apoi s-a spanzurat. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el. inainte de a.

Repartizare computerizata pe Edu.ro. Locuri ramase libere la licee din Bucuresti si din tara. Care au fost ultimele medii de admitere

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se pot linisti de acum incolo. Acestia nu mai au de ce sa aiba emotii, pentru ca trecut si ultima etapa mult asteptata, repartizarea pe licee. Ce locuri au mai ramas si in ce institutii? Admitere liceu 2019: Locuri libere in liceele, dupa repartizarea computerizata Ministerul Educatiei Nationale a .

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

Sistemul informatic din Sanatate, care a costat 100 de milioane de euro, a cazut din nou

Casa Nationala de Sanatate anunta ca platforma informatica este indisponibila, joi dimineata. Nu se stie pentru cat timp. Anuntul Casei vine dupa ce medicii de familie s-au plans ca, din nou, nu pot.

AEP a lansat un site unde se pot preinregistra romanii din Diaspora care vor vota la prezidentiale

Presedintele AEP, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a anuntat marti ca Autoritatea Electorala Permanenta a pregatit o paltforma online - votstrainatate. ro - unde romanii din Diaspora se pot preinregistra si opta pentru votul la sectie sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale din toamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )