Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primarul din Maramures care a renuntat la pensia speciala prin declaratia notariala. A facut public documentul

Playtech Playtech,
Primarul din Maramures care a renuntat la pensia speciala prin declaratia notariala. A facut public documentul

Lucian Morar, primar al orasului Ulmeni din Maramures, a renuntat la pensia speciala pe care urma sa o primeasca dupa adoptarea Codului Administrativ printr-o declaratie notariala. Lucian Morar, primar din Maramures, a renuntat la pensia speciala Lucian Morar a renuntat la pensia speciala prin cadrul unei declaratii notariale. Acesta a sustinut ca indemnizatia pentru limita . continuă pe Playtech

De ce este populist primarul care a renuntat la pensia speciala. Trei argumente

Lucian Morar, primar PMP in orasul Ulmeni judetul Maramures), a renuntat prin declaratie notariala la pensia speciala pe care ar urma sa o primeasca in urma adoptarii Codului Administrativ de catre Guvern. Numai ca, din punct de vedere juridic, Lucian Morar a renuntat la ceva ce nu are. Gestul sau e un exemplu clasic de populism vandut ca gest nobil. Iata explicatia in trei pasi.

Primarul orasului Ulmeni anunta ca a semnat o hartie la notar prin care renunta la pensia speciala

Primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, anunta ca a renuntat la pensia speciala de care ar fi putut sa beneficieze in urma mandatelor de edil-sef si de vicepresedinte al CJ Maramures, el semnand o hartie la notar in acest sens.

Un primar din Romania a renuntat la pensia speciala, cu declaratie la notar

Primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, a renuntat la pensia speciala ce ar fi trebuit sa ii revina conform noului Cod Administrativ, semnand o declaratie notariala in acest sens, informeaza un comunicat de pr.

Partidul care a decis ca toti candidatii sai la alegerile locale din 2020 sa renunte la pensia speciala

Renuntarea la pensia speciala va fi criteriul de candidatura la alegerile locale din anul 2020, a decis primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, in calitate de presedinte al PMP Maramures. Edilul a renuntat la pensia speciala printr-o hartie semnata pe proprie raspundere in fata unui notar.

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

Declaratia halucinanta a tanarului din Romania care a ucis o englezoaica: Am picat la mijloc, o capcana. De frica s-a intamplat, va zic sincer - VIDEO

Un tanar de 27 de ani originar din Cluj, care a ucis o femeie in Marea Britanie, a fost prins de politisti in cursul zilei de miercuri. Apartamentului acestuia a fost perchezitionat, iar acesta a fost retinut.

AEP a lansat un site unde se pot preinregistra romanii din Diaspora care vor vota la prezidentiale

Presedintele AEP, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a anuntat marti ca Autoritatea Electorala Permanenta a pregatit o paltforma online - votstrainatate. ro - unde romanii din Diaspora se pot preinregistra si opta pentru votul la sectie sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale din toamna.

Repartizare computerizata pe Edu.ro. Locuri ramase libere la licee din Bucuresti si din tara. Care au fost ultimele medii de admitere

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se pot linisti de acum incolo. Acestia nu mai au de ce sa aiba emotii, pentru ca trecut si ultima etapa mult asteptata, repartizarea pe licee. Ce locuri au mai ramas si in ce institutii? Admitere liceu 2019: Locuri libere in liceele, dupa repartizarea computerizata Ministerul Educatiei Nationale a .

Adolescentul din Cugir care a batut un copil, retinut de politisti

Un adolescent din Cugir a fost retinut de politisti, dupa ce l-a batut, pe malul unui rau, pe un alt minor, de 13 ani, agresiunea fiind filmata si postata pe o retea de socializare. Purtatorul de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )