Libnet.ro
UNICEF

12:15

PE a adoptat rezolutia propusa de Victor Negrescu, prin care sunt solicitate fonduri suplimentare pentru educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE a adoptat rezolutia propusa de Victor Negrescu, prin care sunt solicitate fonduri suplimentare pentru educatie

Parlamentul European a adoptat joi, cu 593 voturi pentru, rezolutia privind educatia in contextul pandemic actual, realizata la propunerea europarlamentarului PSD Victor Negrescu. Documentul sustine necesitatea suplimentarii alocarilor bugetare pentru educatie la nivel national si european, reiterand solicitarea de a tripla bugetul pentru programul educational Erasmus + si de a aloca sume suplimentare din Planul de relansare economica, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Rezolutie initiata de Victor Negrescu in domeniul educatiei, dezbatuta in plenul Parlamentului European

Parlamentul European a dezbatut, luni seara, in plenul reunit, rezolutia privind educatia in contextul pandemiei COVID-19, realizata la initiativa europarlamentarului Victor Negrescu.

Claudiu Nasui anunta ca a depus un proiect de lege prin care votul in plenul reunit al Parlamentului sa nu mai fie secret

Deputatul USR Claudiu Nasui a anuntat joi ca a depus un proiect de lege prin care votul sa nu mai fie secret in plenul reunit al Parlamentului. Acesta precizeaza ca parlamentarii trebuie sa dea socoteala votantilor pentru alegerile lor. Referitor la votul privind numirea lui Florin Iordache ca presedinte al Consiliului Legislativ, Nasui spune ca zilele acestea am asistat la o situatie absolut ridicola in care responsabilitatea este pasata de la un partid la altul, tocmai pentru ca nu exista dovezi clare, conform news. ro.

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Curs valutar BNR joi, 22 octombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede astazi

Cursul valutar BNR valabil pentru joi, 22 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru joi, 22 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntta cursul valutar BNR valabil .

Care sunt alimentele care iti aduc fericirea. O sa ai o surpriza mare de tot

Fara fericire nu putem face fata provocarilor din viata de zi cu zi. Exista multe alimente care dupa ce le consumi iti pot schimba starea. De exemplu unele alimente iti pot da o stare de lene, somnolenta sau te fac sa ii nemultumit dupa ce le consumi. Pe de alta parte, sunt si alimente care .

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale, un oras oferind un vaccin populatiei, in timp ce o companie de biotehnologie ofera un altul gratuit studentilor care pleaca in strainatate, potrivit CNBC.

Totul despre programul IMM Invest: Guvernul asigura pana la 90% din valoarea creditului. Care sunt conditiile pentru accesarea fondurilor

Programul IMM Invest este cel mai mare program de sustinere a intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, demarat in ultimii 30 de ani. Ce este programul IMM Invest Prin intermediul.

Descopera Moovit, aplicatia prin care iti gasesti cea mai buna ruta de calatorie pe noul tau telefon HUAWEI P smart 2021

HUAWEI are un nou telefon in portofoliu, dar si o veste importanta, atat pentru noii utilizatori, cat si pentru cei care folosesc deja dispozitivele sale. Dar inainte de toate, o scurta.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea prin care Robert Cazanciuc incerca sa-l scape de un dosar penal pe Tariceanu

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, cererea formulata de presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, si a constatat ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Senat si Parchetul General. Este vorba despre sesizarea in care Cazanciuc a sesizat CCR dupa ce lui Calin Popescu-Tariceanu i s-a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa puna in aplicare o decizie definitiva a Justitiei.

VIDEO Anisie, dupa balbele Prefecturii: Cresele si afterschool-urile raman deschise Hotararea care prevedea inchiderea lor a fost revocata Ministrul Educatiei i-ar fi transmis prefectului din timp care sunt prevederile legale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat luni seara ca cresele si afterschool-urile raman deschise in Capitala, dupa ce hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a municipiului Bucuresti care pevedea ca acestea si universitatile vor fi inchise a fost revocata. Anisie a subliniat ca se astepta ca azi sa se ia o decizie clara, pentru ca i-a comunicat prefectului Bucurestiului, Gheorghe Cojanu, care sunt prevederile legale. Noi precizari ale Prefecturii Capitalei: Cresele si after-school-urile NU se inchid Balbe in lant ale PrefecturiiMasca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )