Libnet.ro
UNICEF

18:16

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale, un oras oferind un vaccin populatiei, in timp ce o companie de biotehnologie ofera un altul gratuit studentilor care pleaca in strainatate, potrivit CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

China accelereaza folosirea vaccinului experimental impotriva noului coronavirus in randul populatiei: 350.000 de persoane au primit, deja, vaccinul chinezesc

China creste rapid numarul de persoane care primesc vaccinurile sale experimentale impotriva coronavirusului. Municipalitatea unui oras a pus la dispozitie publicului larg unul dintre vaccinurie experimentale, la fe.

Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor. Imunitatea creste rapid

Poate nu stiai, dar beneficiile oferite de ceapa verde sunt multiple. Pierzi in greutate, previne inmultirea celulelor canceroase, promoveaza sanatatea digestiva. Iata detaliile, pe larg. Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor Ceapa verde este unul dintre medicamentele oferite de natura. Ea se poate consuma fara limite: adaugata generos in salate, in mancaruri si ciorbe, .

Medicamente anti-COVID folosite in Romania si in lume. Care sunt acestea si ce rezultate au

Tot mai multi oameni se infecteaza cu noul coronavirus, de la o zi la alta. Asadar multi dintre noi ne intrebam ce medicamente se folosesc la noi in tara si nu numai, impotriva acestui virus. Iata cateva dintre posibilele tratamente anti COVID si rezultatele pe care acestea le au. Medicamente anti-COVID si rezultatele acestora .

India incepe selectarea persoanelor care vor primi cu prioritate vaccinul impotriva noului coronavirus

Numarul de infectari cu noul coronavirus in India a crescut cu alte 62. 212 de cazuri in ultimele 24 de ore si, potrivit unei relatari aparute astazi in presa locala, guvernul a demarat un proces de identificare a circa 300 de milioane de persoane care vor primi cu prioritate vaccinul atunci cand va fi disponibil.

Raed Arafat: intotdeauna cazurile care sunt testate pozitiv sunt mai putine decat cazurile generale (VIDEO)

Intrebat daca este de acord cu estimarea profesorului Alexandru Rafila, cu privire la numarul de cauzri de COVID-19 din Romania, potrivit careia la 4. 000 de persoane testate ar exista aproximativ alte 40. 000 de.

China, singura economie din G20 care va inregistra o crestere in acest an

Economia Chinei a crescut cu 4,9% in al treilea trimestru, potrivit datelor guvernamentale prezentate luni, ceea ce o plaseaza inaintea majoritatii statelor lumii care inca se lupta cu pandemia de.

Alte 110 scoli au intrat in scenariul rosu, intr-o singura zi Numarul scolilor care fac exclusiv cursuri online a crescut de aproape 4 ori de la inceperea noului an scolar

Alte 110 scoli din Romania au intrat in scenariul rosu, in ultimele 24 de ore, astfel ca acum in Romania cursurile se desfasoara exclusiv online in 1. 040 de unitati de invatamant. De remarcat ca numarul acestora a crescut de aproape 4 ori fata de prima zi a noului an scolar - 14 septembrie.

Care sunt cele mai importante idei pentru a invata cum sa fim fericiti?

Exista pasi pe care ii putem face pentru a cultiva fericirea?.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor parlamentare: Cum sa pui lupul paznic la stana?! Parlamentarii care sunt pe final de mandat sa-i lasi pe ei sa decida cand li se termina mandatul

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminica seara,la B1 TV, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie si a criticatin termeni duri Curtea Constitutionala, care s-a.

Care sunt noile pericole radioactive descoperite de cercetatori

In afara de nenumaratele moduri in care distruge mediul, se dovedeste ca forajul in scoarta pamantului elibereaza si particule radioactive in aer care ar putea polua orasele din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )