Libnet.ro
UNICEF

10:30

ADPM PR, agentia de Celebrity PR din Romania, a implinit 5 ani!

ADPM ADPM,
ADPM PR, agentia de Celebrity PR din Romania, a implinit 5 ani!

ADPM PR, prima agentie de Celebrity PR & Events din Romania, a aniversat cinci ani de activitate in industria de PR si evenimente din Romania printr-o petrecere in stil japonez. Iata cum au petrecut vedetele si partenerii cunoscutei agentii. continuă pe ADPM

VIDEO Surorile gemene ale lui Dolly, primul mamifer clonat, au implinit 9 ani si o stare buna de sanatate

Patru copii genetice ale lui Dolly, celebra oaie clonata si care a murit prematur in 2003, au implinit noua ani si se simt bine, arata un studiu publicat marti si citat de AFP.

FOTO+VIDEO. Printul George a implinit trei ani!

Printul George a implinit trei ani, iar Familia Regala a dat publicitatii o serie de fotografii noi. Ducele si Ducesa de Cambridge au distribuit pe pagina de Facebook a Familiei Regale fotografii noi cu Printul George, care isi sarbatoreste ziua de nastere.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool. Sefa Agentiei pentru protectia copilului: Centrele, inchise in urmatorii ani

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Piata de peste din Romania a crescut cu 3%, la 350 milioane de euro

Piata de peste si fructe de mare din Romania este pe un trend ascendent incepand cu 2013, conform estimarilor Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltator al brandului Alfredo Seafood.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Inspectorii bulgari au blocat importul a sase tone de lapte de capra provenit din Romania

Inspectorii Agentiei Nationale Fiscale NRA) din Bulgaria au oprit, luni, importarea ilegala a unei cantitati de sase tone de lapte de capra provenit din Romania.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Depozitele pana in 100.000 de euro din Romania sunt integral garantate

Depozitele pana in 100. 000 de euro din Romania sunt integral garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare FGDB), iar, in cazul in care o banca este declarata in insolventa, deponentii isi vor putea primi banii inapoi, a anuntat, miercuri, FGDB.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Zaganul Adonis, fotografiat in premiera in timp ce survoleaza zone din Romania (FOTO)

Zaganul Adonis, o specie de vultur care nu a mai fost confirmata in tara noastra de peste 80 de ani, a fost fotografiat pentru prima data de cand se afla in Romania, informeaza Societatea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )