Libnet.ro
UNICEF

09:15

Depozitele pana in 100.000 de euro din Romania sunt integral garantate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Depozitele pana in 100.000 de euro din Romania sunt integral garantate

Depozitele pana in 100. 000 de euro din Romania sunt integral garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare FGDB), iar, in cazul in care o banca este declarata in insolventa, deponentii isi vor putea primi banii inapoi, a anuntat, miercuri, FGDB. continuă pe Ziarul Bursa

Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie

Mii de vehicule, inclusiv unele din Romania, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrazi din Marea Britanie, in contextul in care traficul feriboturilor intre porturile Dover Marea Britanie).

Piata de peste din Romania a crescut cu 3%, la 350 milioane de euro

Piata de peste si fructe de mare din Romania este pe un trend ascendent incepand cu 2013, conform estimarilor Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltator al brandului Alfredo Seafood.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool. Sefa Agentiei pentru protectia copilului: Centrele, inchise in urmatorii ani

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Inspectorii bulgari au blocat importul a sase tone de lapte de capra provenit din Romania

Inspectorii Agentiei Nationale Fiscale NRA) din Bulgaria au oprit, luni, importarea ilegala a unei cantitati de sase tone de lapte de capra provenit din Romania.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Piata de peste din Romania a crescut anul trecut cu 3%, la 350 milioane de euro

Piata de peste din tara noastra a crescut anul trecut cu 3%, la 350 milioane de euro, incadrandu-se intr-un trend ascendent care a marcat ultimii trei ani, conform unui studiu realizat de Romfood Trading.

Cum ajung sa ucida soselele din Romania. Un pacient grav ranit a murit in ambulanta pe un drum plin de gropi

Un botosanean grav ranit a murit in ambulanta in timp ce era transportat de la un spital din Botosani la unul din Iasi. Medicii spun ca drumurile proaste din Romania sunt un adevarat cosmar pentru pacientii in stare grava.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )