Libnet.ro
UNICEF

16:45

ADPM Travel! Top 10 cele mai tari parcuri de distractie din lume!

ADPM ADPM,
ADPM Travel! Top 10 cele mai tari parcuri de distractie din lume!

Parcurile de distractie reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta de vara, indiferent de varsta. Acestea pun la dispozitia turistilor atractii de tot felul menite sa satisfaca atat dorintele celor mici, cat si pe ale adultilor. De la Walt Disney World si pana la Port Aventura sau Canads Wonderland, ADPM iti spue care sunt cele mai tari parcuri de distractie din intreaga lume! Continue reading . continuă pe ADPM

ADPM Travel! Top 10 cele mai frumoase plaje din Turcia!

Daca atunci cand te gandesti sa alegi o vacanta in Turcia iti vin instant in minte plajele extrem de aglomerate si resorturile hoteliere de lux, afla ca aceasta destinatie are de oferit si numeroase comori secrete locuri si plaje virgine unde simplitatea este la ea acasa, peisaje idilice de care te poti bucura in voie. Continue reading .

ADPM Health! Top 10 cocktail-uri sarace in calorii!

Vrei ca pe timpul verii sa iti pastrezi silueta intacta, dar in acelasi timp sa te rasfeti din cand in cand cu cocktail-uri fine? ADPM iti spune pentru ce bauturi sa optezi atunci cand iesi in oras fara sa risti acumularea catorva kilograme in plus. Continue reading .

Top 10 lucruri de stiut despre ... Miscarea Legionara

Despre Miscarea Legionara se pot scrie lucrari intregi, iar pretentia noastra nu este de a epuiza in 10 lucruri chestiuniile cele mai importante ale acesteia, ci doar sa punctam cateva amanunte de la care merita inceputa orice discutie in privinta acestei organizatii.

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

TOP cele mai grave ACCIDENTE DE TREN produse in Europa in ultimele zeci de ani.

Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui tren intre Cadiz si Sevilla Andaluzia), transmite AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. Ce scrie .

ADPM Beauty! Bronz cu aspect natural la tine acasa! Care sunt cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Chiar daca este vara, nu toata lumea agreeaza ideea de a petrece ore intregi la plaja sub razele de cele mai multe ori nocive ale soarelui pentru a obtine un bronz demn de covorul rosu. Tocmai de aceea s-au inventat produsele autobronzante, insa trebuie sa recunoastem ca multe dintre ele au foarte multe minusuri. Iata in continuare ce produse trebuie sa folosesti daca iti doresti garantia unui bronz cu aspect natural! Continue reading .

Clujul are cele mai mari chirii pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

Accidentul feroviar care a avut loc miercuri de la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, soldat cu cel putin 77 de morti si 141 de raniti, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii aproximativ 40 de ani, relateaza Mediafax. Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui .

Style Judgement! Iata care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile

Rochia de mireasa este ceva la care majoritatea fetelor viseaza inca din perioada copilariei. Isi imagineaza modelul rochiei care le va transforma pentru o zi in printese, iar cand ziua nuntii se apropie. fac totul pentru a gasi o rochie de mireasa al carui design sa se apropie cat mai mult de imaginea pe care o au bine intiparita in minte. Astazi, va propunem sa uitati pentru o secunda de bugetul alocat nuntii si sa admirati cele mai scumpe si spectaculoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )