Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 2,8 milioane de elevi incep scoala astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 2,8 milioane de elevi incep scoala astazi

Peste 2,8 milioane de elevi incep scoala, astazi, in peste 6. 200 de unitati cu personalitate juridica si structuri ale acestora. Cursurile incep in 9 septembrie si se incheie in 12 iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni, conform datelor prezentate de Ministerul Educatiei, care precizeaza ca manualele care au fost retiparite se afla deja in unitatile de invatamant. MEN arata ca a alocat fonduri pentru imbunatatirea conditiilor din 858 de unitati de invatamant care functioneaza cu grupuri sanitare situate in curte, fara apa curenta si fara canalizare, o situatie din luna martie 2019 aratand ca erau 1. 180 de scoli cu grupuri sanitare necorespunzatoare.

Bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei, confiscate in Portul Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au gasit, intr-un container sosit din China, bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei. Un cetatean roman este cercetat penal pentru.

Peste 15.000 de elevi din judetul Galati incep scoala in conditii de Ev Mediu: in cladiri fara autorizatie de la pompieri, fara aviz sanitar si fara sistem de paza

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, nu mai putin de 99 din cele 438 de scoli functionale din judet nu au autorizatie de la pompieri si prezinta risc pentru elevi si profesori. De asemenea, un control facut de Politie a relevat ca 135 dintre unitatile scolare din judetul Galati nu au nici sistem de supraveghere si nici macar un paznic.

Prima zi de scoala, celebrata de Google: care este structura noului an si cati copii incep scoala

Google nu te lasa sa uiti ca astazi este prima zi de scoala si a pregatit un doodle special pentru a celebra evenimentul. Elevii romani din invatamantul preuniversitar incep scoala.

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in sezonul estival

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in perioada sezonului estival, in crestere cu 17% fata de perioada similara a anului trecut, anunta Politia de Frontiera. Cel mai tranzitat a fost PTF Aeroport Henri Coanda, cu 4 milioane de persoane, urmat de PTF Nadlac II, cu 2,9 milioane de persoane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )