Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Botan, creativul roman cu cea mai inalta functie in advertisingul global: Nu fiti egoisti! Succesul vine in echipa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrian Botan, creativul roman cu cea mai inalta functie in advertisingul global: Nu fiti egoisti! Succesul vine in echipa

Adrian Botan este unul dintre cei mai talentati director de creatie din publicitatea romaneasca. Lucreaza de 19 ani la McCann Bucuresti, cea mai premiata agentie locala la nivel international, iar din 2014 este global executive creative director pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel arunca bomba

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar showbizul romanesc a sarit in aer! Prietena cea mai buna a blondei a facut declaratii incendiare despre acest subiect, scrie antenastars. ro. Roxana.

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume

Jucatoarea romana de handbal Cristina Neagu a fost desemnata joi seara cea mai buna handbalista a lumii, in 2015, in timp ce Paula Ungureanu este cel mai bun portar al anului trecut. Jucatoarea muntenegrenilor de la.

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de handbal din LUME, in anul 2015. Paula Ungureanu - cel mai bun portar

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata drept cea mai buna jucatoare din lume, in anul 2015.

Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai caldurosi ani din aceasta tara, a anuntat joi Agentia americana pentru monitorizarea oceanelor si atmosferei NOAA), citata de AFP.

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare.

Varza murata, un elixir pentru sanatate. Cea mai ieftina sursa de probiotice si singurul aliment cu vitamina B12

Un adevarat elixir pentru sanatate, varza, nelipsita de pe masa romanilor, mai ales cea murata, este un medicament pentru numeroase afectiuni. Specialistii spun ca este un remediu excelent impotriva constipatiei, iar mesele cu mancaruri grele necesita si prezenta acesteia.

Bucuresti, in revista Vogue. Care sunt atractiile turistice din Capitala votate de cea mai importanta publicatie de moda

Editia americana a faimoasei reviste Vogue, supranumita si Biblia Modei, indeamna turistii straini sa viziteze Bucurestiul, laudand capitala Romaniei pentru creativitatea si dezvoltarea sa sclipitoare. Cateva localuri, un muzeu si o parfumerie romaneasca au intrat in lista de locuri pe care editorii celei mai importante publicatii de moda le recomanda cititorilor de pretutindeni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )