Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adrian Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis

Adrian Nastase reactioneaza dur dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara. Citeste si: Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate. continuă pe Antena3

Ora 18.00. in sfarsit, KlausIohannis reactioneaza la criza politica. Surse: Respinge remanierea propusa de Dancila

La doua zile dupa ce ALDE a iesit de la guvernare, presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 18. 00, o declaratie de presa pe tema haosului guvernamental. PSD a ramas fara majoritate in Parlament, asadar Guvernul Dancila are zilele numarate. Opozitia a anuntat ca va depune motiune de cenzura. Potrivit unor surse politice, Klaus Iohannis va respinge remanierea propusa de premierul Dancila.

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

Iohannis reactioneaza in ritmul sau la criza politica declansata de ALDE: Voi face maine o declaratie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va vorbi despre criza politica declansata luni de iesirea ALDE de la guvernare doar miercuri.

Adrian Nastase: Exista diversi idioti in spatiul public care incearca sa...

Adrian Nastase scrie pe blogul personal ca a fost acuzat ca ar fi rusofil. Fostul premier explica de la ce a pornit totul si ce inseamna in acceptiunea sa a fi patriot. Exista diversi idioti in spatiul.

Adrian Nastase: Binele sta in echilibrul antitezelor

Adrian Nastase a publicat un nou text pe blogul personal in care explica faptul ca organizarea statului modern are la bazaechilibrul intre cele trei puteri legislativa, executiva si judecatoreasca.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Klaus Iohannis: Dupa Brexit, va fi importanta actualizarea si aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie

Klaus Iohannis a precizat, in cadrulReuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, de la Palatul Cotroceni, ca parteneriatul strategic cu Marea Britanie e deosebit de important dupa Brexit. Am amintit.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustsine, miercuri, o declaratie de presa, de la ora 18, la Palatul Cotroceni, despre situatia interna. Seful statului a anuntat inca de ieri, la intalnirea cu ambasadorii,.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a anuntat inca de marti aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )