Libnet.ro
UNICEF

15:31

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a anuntat inca de marti aceasta. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania.

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustsine, miercuri, o declaratie de presa, de la ora 18, la Palatul Cotroceni, despre situatia interna. Seful statului a anuntat inca de ieri, la intalnirea cu ambasadorii,.

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica: PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret .

Klaus Iohannis: Dupa Brexit, va fi importanta actualizarea si aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie

Klaus Iohannis a precizat, in cadrulReuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, de la Palatul Cotroceni, ca parteneriatul strategic cu Marea Britanie e deosebit de important dupa Brexit. Am amintit.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii romani la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. Potrivit agendei sefului statului,.

Noile propuneri de ministri au ajuns la Palatul Cotroceni. Se asteapta verdictul lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a transmispresedintelui Klaus Iohannis propunerile de ministri interimari la Energie - ministrul Economiei, Niculae Badalau, la Mediu - ministrul Apelor si Padurilor, Ioan.

Presedintele Klaus Iohannis: Pentru Romania raman cateva obiective importante: aderarea la Spatiul Schengen si la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. Potrivit agendei sefului statului,.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )