Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

B1 B1,
Klaus Iohannis, primele declaratii dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustsine, miercuri, o declaratie de presa, de la ora 18, la Palatul Cotroceni, despre situatia interna. Seful statului a anuntat inca de ieri, la intalnirea cu ambasadorii,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a anuntat inca de marti aceasta.

Primele declaratii ale presedintelui Iohannis de la declansarea crizei politice generate de iesirea ALDE de la guvernare: Solutii exista, voi garanta ca ele sa fie constitutionale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, la intalnirea cu sefii de misiuni diplomatice, ca miercuri se va exprima pe tema crizei guvernamentale, dar ca ei trebuie sa le transmita partenerilor externi care ii vor intreba despre asta ca Romania are o democratie solida, o democratie consolidata. Solutii exista, voi garanta ca ele sa fie constitutionale, a afirmat seful statului. Iohannis: Anvergura relatiilor cu SUA a ajuns la un punct maxim, dupa vizitele la Casa Alba Dati-mi o politica interna buna ca sa fac o politica externa buna.

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Klaus Iohannis: Dupa Brexit, va fi importanta actualizarea si aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie

Klaus Iohannis a precizat, in cadrulReuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, de la Palatul Cotroceni, ca parteneriatul strategic cu Marea Britanie e deosebit de important dupa Brexit. Am amintit.

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu prim-ministrul britanic Boris Johnson. Presedintele a cerut actualizarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic si respectarea drepturilor cetatenilor romani dupa Brexit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut martio convorbire telefonica cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii, in cadrul careia au fost discutate aspecte legate de procesul de retragere a.

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nici o propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nici o propunere de remaniere din partea GuvernuluiVom reveni).

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nicio propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nicio propunere de remaniere din partea Guvernului.

KlAUS IOHANNIS: Romania - boicotata de declaratiile iresponsabile ale unor demnitari romani

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, ca Romania a fost boicotata de declaratiile politice iresponsabile ale unor inalti demnitari romani in privinta obtinerii unui loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )