Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase, despre Klaus Iohannis: Decretul publicat arata o abordare selectiva si evident politica

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre Klaus Iohannis: Decretul publicat arata o abordare selectiva si evident politica

Fostul premier Adrian Nastase l-a caracterizat joi pe presedintele Klaus Iohannis, intr-o postare pe blogul sau, ca fiind ipocrit si lipsit de eleganta. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre sedintele de Guvern: Lectiile de dirigentie ale presedintelui submineaza autoritatea premierului

Adrian Nastaseil critica pe presedintele Klaus Iohannis deoarece se comporta ca un sef al Guvernului, convocand sedinte cu premierul Orban la Cotroceni. Fostul premier consideraca atitudinea presedintelui ii submineaza autoritatea premierului, iar Ludovic Orban va ajunge sa fie privit ca un simplu executant si sa fie ignorat.

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

Reactia lui Adrian Nastase dupa ce Iohannis a anuntat ca-i retrage Ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ii va retrage Ordinul Steaua Romaniei, ca gestul meschin al presedintelui nu prevesteste nimic bun si ca a crezut ca, in al doilea mandat, acesta va incerca sa ajute la o reconciliere nationala, dupa dezbinarea din ultimii ani. Nastase precizeaza ca asteapta publicarea deciziei in Monitorul Oficial pentru a lua masurile cuvenite.

Adrian Nastase, atac la Iohannis: Un personaj ipocrit si penibil

Fostul premier Adrian Nastase il critica dur pe presedintele Klaus Iohannis, in urma deciziei sefului statului de a-i retrage decoratia fostului presedinte al PSD.

Iohannis anunta ca ii retrage decoratia lui Adrian Nastase

ACTUALIZARE - Adrian Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca ii va retrage Ordinul Steaua Romaniei: Gestul sau meschin de astazi nu prevesteste nimic bun. Astept publicarea in Monitorul Oficial pentru a lua masurile cuvenite.

Gica Popescu si Ilie Nastase, iertati de Klaus Iohannis

Gica Popescu si Ilie Nastase vor pastra decoratiile primite din partea Administratiei Prezidentiale, dupa cum reiese dintr-un act semnat astazi de Klaus Iohannis.

Iohannis, prima reactie la prezenta lui Adrian Nastase la receptia de la Cotroceni, de Ziua Nationala: Am decis sa retrag toate decoratiile tuturor celor care au condamnari penale Lista condamnatilor decorati (VIDEO)

Am decis sa retrag toate decoratiile tuturor celor care au condamnari penale, a declarat presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca intentioneaza sa-i retraga decoratia lui Adrian Nastase, condamnat.

Adrian Nastase, Miron Mitrea, Adrian Severin si Dan Voiculescu au ramas fara decoratii. Iohannis a semnat decretele - lista completa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind retragerea decoratiilor acordate unor persoane care au fost condamnate, printre care Adrian Nastase, Miron Mitrea, Adrian Severin, Dan Voiculescu, Emilian Cuteanu si Gheorghe Mencinicopschi. Decizia a fost luata dupa ce fostul premier Adrian Nastase, condamnat pentru fapte de coruptie, a fost invitat la receptia de la Palatul Cotroceni, dedicata Zilei Nationale, gest care a starnit un val de critici. Presedintele a anuntat marti ca va retrage decoratiile pentru toti cei care au suferit condamnari penale. Condamnatii penal care au fost decorati de presedintii Romaniei - lista Societatii Timisoara Conditiile in care pot fi retrase decoratiile.

Klaus Iohannis a retras oficial decoratiile a 12 condamnati penal: Printre ei se numara Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu si Adrian Severin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retras oficial, miercuri, decoratiile a 12 persoane, care au primit condamnari penale, dupa cum promisese anterior. Adrian Nastase, Bucur Gheorghe, Miron Mitrea, Mucea.

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )