Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis a retras oficial decoratiile a 12 condamnati penal: Printre ei se numara Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu si Adrian Severin

B1 B1,
Klaus Iohannis a retras oficial decoratiile a 12 condamnati penal: Printre ei se numara Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu si Adrian Severin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retras oficial, miercuri, decoratiile a 12 persoane, care au primit condamnari penale, dupa cum promisese anterior. Adrian Nastase, Bucur Gheorghe, Miron Mitrea, Mucea. continuă pe B1

Klaus Iohannis va retrage decoratiile persoanelor condamnate penal

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca va retrage decoratiile tuturor.

Iohannis, prima reactie la prezenta lui Adrian Nastase la receptia de la Cotroceni, de Ziua Nationala: Am decis sa retrag toate decoratiile tuturor celor care au condamnari penale Lista condamnatilor decorati (VIDEO)

Am decis sa retrag toate decoratiile tuturor celor care au condamnari penale, a declarat presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca intentioneaza sa-i retraga decoratia lui Adrian Nastase, condamnat.

E oficial! Klaus Iohannis a retras decoratiile pentru 12 persoane publice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind retragerea decoratiilor pentru mai m.

Gica Popescu si Ilie Nastase, iertati de Klaus Iohannis

Gica Popescu si Ilie Nastase vor pastra decoratiile primite din partea Administratiei Prezidentiale, dupa cum reiese dintr-un act semnat astazi de Klaus Iohannis.

Iohannis retrage decoratiile tuturor condamnatilor penal: Am nceput procedura Decizia, luata dupa controversele privind prezenta lui Adrian Nastase la receptia de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca a decis sa retraga decoratiile tuturor peroanelor care au condamnari penale si ca a inceput efactiv aceasta procedura. El a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat daca ii va retrage distinctia lui Adrian Nastase, care a participat la receptia de 1 Decembrie de la Cotroceni. Condamnatii penal care au fost decorati de presedintii Romaniei - lista Societatii Timisoara Conditiile in care pot fi retrase decoratiile.

Ce fapte penale au comis cei 12 condamnati pe care Iohannis i-a lasat fara distinctii. Iliescu decorase 9 dintre ei

Din cei 12 cavaleri repudiati de Klaus Iohannis, 9 au fost decorati de Ion Iliescu, doi de Emil Constantinescu si unul de Traian Basescu. Fostii mari sportivi Ilie Nastase si Gica Popescu au ramas cu decoratiile, desi au condamnari definitive. Iohannis nu s-a atins nici de distinctiile primite de Jacques Chirac si Silvio Berlusconi. Ce pierd cei sanctionati? Onorurile militare si locul de veci gratuite.

Ilie Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis: E un mut care nu spune nimic. De la ce a pornit scandalul

Ilie Nastase il critica dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca va retrage decoratiile acordate tuturor persoanelor care au fost condamnate penal. Fostul mare tenismen a parut deranjat de deciza presedintelui, desi a declarat ca nu are nicio problema. Ilie Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca retrage decoratiile condamnatilor penal: .

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

Ilie Nastase pune tunurile pe Klaus Iohannis: Un mut! I-am intins mana si mi-a intors spatele

Fostul mare tenismen Ilie Nastase spune n-are o problema sa dea inapoi distinctia primita in 2016 de la Klaus Iohannis, daca acesta va decide sa retraga decoratiile acordate tuturor oamenilor cu probleme penale.

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )